Obavijesti

Show

Komentari 3

Premijera spota za novi ljetni hit 'Zagrizi ritam' Lucije Šarić

Premijera spota za novi ljetni hit 'Zagrizi ritam' Lucije Šarić
1

Lucija je svoj talent povjerila u ruke vrhunske autorske ekipe koja je zaslužna za njen kompletan audio i vizualan dojam. Za pjevačicu svi imaju riječi hvale

VIDEO

Lucija Šarić, dolazi iz Zagreba ima dvadeset godina, energiju kojom plijeni i odličan singl kojim nam poručuje "Zagrizi ritam" koji se odnedavno može čuti u radijskom eteru.

Lucija je svoj talent povjerila u ruke vrhunske autorske ekipe koja je zaslužna za njen kompletan audio i vizualan dojam: Neno Ninčević, Boytronic (rap dionice), Branimir Kopitović, Viktor Drago i Šime Eškinja.

Ovi autori su o Luciji imali samo riječi hvale:

- Lucija je draga, dobro odgojena cura i talentirana prije svega. Jako vjerujem u njen talent i ekipu koja radi na njenoj karijeri. Zadovoljstvo mi je gledati kako Lucija glazbeno sazrijeva, uči i što će sigurno ostaviti traga na našoj glazbenoj sceni - rekao je hitmaker Neno Ninčević.

- Nakon dvadeset i sedam godina na sceni radostan sam da mogu svoje glazbeno iskustvo podijeliti s mladim pjevačima i zadovoljstvo mi je bilo surađivati s odličnom ekipom. Dali su mi potpuno povjerenje i slobodu u rap dijelu koji sam napisao te izveo u pjesmi. Sretno Lucija - poručuje "doktor dance" glazbe u Hrvatskoj i tvorac ET-a, Boytronic.

Viktoru Dragi, redatelju spota Zagrizi ritam, ovo nije prvi spot, ali je prva suradnja s Lucijom Šarić. 

- Lucija je sjajne ekspresivnosti i karaktera, samosvjesna i prije svega talentirana. U skladu s tekstom pjesme odveli smo je na plesni podij noćnog kluba s mnoštvom zanimljivih aktera, a samo snimanje pretvorilo u jedan odličan party do kasno u noć. Nadamo se da će publika osjetiti tu sjajnu atmosferu sa spota, zagristi ritam  i poželjeti zaplesati s Lucijom - rekao je Viktor Drago. Evo kako je i sama pjevačica opisala pjesmu. 

'Ovo je prava pjesma za sunce, more, ljeto , klubove. Opustite se, plešite, pjevajte i zagrizite naš ritam. Voli vas Lucija'. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao