Obavijesti

Show

Komentari 99

Rozga i Hauser: Prava ljubav ili je to samo marketinški trik?

Rozga i Hauser: Prava ljubav ili je to samo marketinški trik?
16

Prije Hausera, Jelenu se povezivalo s Ivanom Huljićem kojeg su često viđali kod nje u stanu na splitskim Brdima. Pjevačica je govorila da su samo prijatelji

VIDEO

Istina je da smo skupa. Stjepan je divan, sretni smo i zaljubljeni. Tako je splitska pjevačica prvi put otkrila s kim je u vezi. Do objavljivanja fotografije u zagrljaju sa Stjepanom Hauserom (29), još nitko Jelenu Rozgu (38) nije snimio s dečkom.

Jelena je prije nekoliko godina tvrdila da ima dečka u Grčkoj, a pripisivali su joj i vezu s Ivanom Huljićem (27). Često su ga viđali kod nje u stanu na splitskim Brdima, a on ju je i vozio jer ona nema položen vozački ispit. O njihovu je odnosu rekla da je samo prijateljski. Lani je govorila kako ima dečka, no njezini ga susjedi nikad nisu vidjeli. Nagađalo se da pjevačica nikad nije bila u vezi.

POGLEDAJTE VIDEO: Hauser je prati Jelenu na koncertu u Karlovcu

Pokretanje videa...

24sata Video 00:16

- Teško mi je povjerovati da nije imala dečka svo ovo vrijeme. No kad je netko prilika, onda se to mora pokazati. To pravilo vrijedi za sve - kaže medijska savjetnica Ankica Mamić.

Dodaje da je Hauser za Rozgu prilika koju treba pokazati. U tome vidi razlog što je pjevačica dosad skrivala dečke, dok za violončelista javno objavljuje da je sretna i zaljubljena nakon nekoliko tjedana poznanstva. Psihoterapeut Vladimir Gruden analizirao je njihovu prvu zajedničku fotografiju.

- Dok Hauser želi pokazati kako je osvojio Rozgu, ona djeluje jako nesigurno - pročitao je govor tijela novopečenog para Vladimir Gruden. Dodaje da iako je Jelena nasmijana, do izražaja dolazi njezina rezerviranost, a trebala bi biti oduševljena, a možda je riječ o laganom strahu od onoga što će se dogoditi. Za Hausera kaže da je prilično oduševljen plavokosom pjevačicom.

- Izgleda iskreno iako je jako ponosan na to što ju je osvojio. To što je drži oko struka znak je njihove intimnosti i time govori ‘Moja si, imam te’ – zaključuje Gruden.

Estradni menadžer Zoran Škugor smatra da je riječ o marketinškom triku.

- PR treba i njemu i njoj. Može ona nastupati u klubovima, ali ne uspijeva rasprodati dvorane - smatra Škugor. Dodaje da je ta veza neodrživa jer je od 365 dana u godini, Hauser 250 na putu, a kad dođe u Hrvatsku, neće juriti za njom po malim mjestima gdje nastupa. Uvjeren je da je dosad imala dečke.

- Bojala se da joj ne padne rejting kod muškaraca pa ih je skrivala - uvjeren je Škugor.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 99
VIDEO

Nije sve tako savršeno: Jennifer Lopez fotkali na ulici, evo kako izgleda bez filtera i 'fotošopa'
NE MOŽE SE SVE SREDITI

Nije sve tako savršeno: Jennifer Lopez fotkali na ulici, evo kako izgleda bez filtera i 'fotošopa'

Čini se kako je dosta smršavila u posljednje vrijeme jer joj trbuh i struk, koji su se isticali ispod kratke majice, nisu glatki ni zategnuti

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...
Bianca Censori bosa prošetala Disneylandom: 'Ovo je najviše odjeće što je ikada nosila...'
KANYEOVA DRAGA

Bianca Censori bosa prošetala Disneylandom: 'Ovo je najviše odjeće što je ikada nosila...'

Bianca i Kanye u braku su od kraja 2022., a od ljeta iz dana u dan šokira svojim golišavim modnim kombinacijama