Obavijesti

Show

Komentari 116

Salome nakon braka sa ženom želi dečka, a Andreja je sretna

Salome nakon braka sa ženom želi dečka, a Andreja je sretna
6

Australski model banjalučkih korijena rodio se kao muško i zvao Andrej, a prije tri mjeseca u SAD-u operacijom je promijenio spol, zbog toga je Salome jako ponosna

VIDEO

Nikad mi nije bilo ljepše u vlastitoj koži, kaže Andreja Pejić (22). Australski model banjalučkih korijena rodio se kao muško i zvao Andrej, a prije tri mjeseca u SAD-u operacijom je promijenio spol.

Andreja dodaje kako je s već 13 godina znala da živi u krivom tijelu, ali zbog okoline je glumila da je sretan dječak.

- Kriomice sam uzimala majčine suknje i vrtjela se poput balerine. Nakon što sam detaljno proučila sve o promjeni spola, znala sam da to moram napraviti ako želim biti sretna - kaže Andreja.

Na pisti se prvi put pojavila 2011. kao androgini model nakon što ju je otkrio francuski dizajner Jean Paul Gaultier (62). Njezinom promjenom spola osobito se ponosi Salome (45), Rabljanka koja već godinama živi u Sloveniji. Rodila se kao Nenad Ćuća - Žentil i prvi je Hrvat koji je javno progovorio o iskustvu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Pozitivna sam, puna energije, ali postala sam prava konzerva - smije se transseksualka Salome. Iako je na operaciji, koja je trajala osam sati, bila prije četiri godine, tek joj je nedavno završila hormonalna terapija.

- Još se mijenjam, ali nakon života u tijelu muškarca, sad kao žena osjećam se slobodno - kaže Rabljanka.

Dodaje kako se često pitala je li Božja pogreška i zašto je baš nju zapala nesreća da se rodi kao muškarac. Drago joj je što ju je okolina, koja ju je dugo osuđivala, ipak prihvatila. Salome je majci, s kojom je bliska, za promjenu spola rekla tek poslije zahvata.

- Jedino što mi još nedostaje je ljubav. Bila sam u braku sa ženom i u vezi s muškarcem, ali nije uspjelo. Opekla sam se i sad sam oprezna. Bila sam muško i znam da se dečkima ne može previše vjerovati - kaže Salome.

‘Vjerujem da nisam Božja pogreška’

Rabljanin Nenad služio je vojni rok i odijevao se kao muškarac. Šminka i perike potpuno su ga preobrazili. U Sloveniju se preselio kad je imao 20 godina. Salome kaže da joj je seks bolji otkad je žena i nada se da će i Andrej Pejić sad više uživati u krevetu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 116
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...