• Članak
  • Komentari 48
  • Share 113
  • Tweet5

Seke ostaje odana karakteru - pogledajte bisere nove sezone

Iz prve sezone 'Ruže vjetrova' najrazmetljiviji lik bio je onaj Seke Odak koju glumi Nives Ivanković. Sekinih doskočica i izreka neće nedostajati ni u drugoj sezoni

Subota, 08. 9. 2012. u 10:24    Piše: 24sata

Rastopit ću te ki šumeću tabletu, rečenica je koju je Nives Odak izgovorila u novoj sezoni 'Ruže vjetrova', a odjeknula je Hrvatskom i postala poštapalica. Seke Odak ostat će dosljedna svom karakteru i u drugoj sezoni koju će RTL Televizija premijerno početi prikazivati u ponedjeljak 10. rujna.   

Strasti, opsesija i ljubav nove sezone 'Ruže vjetrova' donijet će nove zaplete. Tako će gledatelji serije već u prvom tjednu upoznati nove likove: Marinu Fernandez (Marija), Zorana Pajića (Šimun), Žarka Radića (Krsto) i popularnog Miraja Grbića (Ranko). 

Nakon Markove smrti, stanje u obitelji Odak je napeto. Osim gubitka sina, Odakove je zadesila nova nedaća. Poglavica Odakovih, Stipe, doživio je moždani udar, te Odaci zapošljavaju šestu njegovateljicu, tajanstvenu Mariju koja će pokušati stati tvrdoglavom Stipi na kraj. Borba između Petra (Slavko Sobin) i Jakova (Tomislav Čubelić) za prijestolje obitelji rastrgat će Nives na dva dijela. 

Ni Matošićke se ne mogu pomiriti s gubitkom Inesinog muža, pa će svoju tugu pokušati izliječiti odlaskom na selo uz koje ih vežu lijepa sjećanja. Novi susjedi, Krsto i Šimun, na seoskom imanju donijet će nova uzbuđenja u živote Matošićki.

Nives je na mukama jer joj njezin sin Petar otvoreno pokazuje mržnju. Stipe je nemoćan i zamjera Seki što je dopustila da 'kopile' uđe u njihove živote, a Jakov i Petar bore se za naklonost i vladavinu u obitelji Odak. 

Vezani članci:

Pročitajte više o temi na stranici Sapunice.

Tagovi: serija ruža vjetrova, nives ivanković

Izdvojeni komentari 48 komentara Pogledaj sve komentare
08.09.2012., 10:30

twiti: Bravo Nives! sve pohvale glumici,jedva cekam. Samo zbog seke i njenih bisera gledam.

08.09.2012., 11:07

velemajstor12: Nives Ivanković je ulogom SEKE Odak dokazala svoju glumačku genijalnost i neponovljivost !!! P.S. Ima se...meže se!!! :)

08.09.2012., 10:50

krnjevo: Nives, jedna i jedina, neponovljiva!

Ne slažeš se? Komentiraj!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Budite naš čitatelj reporter Obrazac
telefon: 01/24-24-242 e-mail: reporter@24sata.hr Sve priče objavljene u tiskanom izdanju nagrađujemo sa 100 do 1000 kuna. Šaljite i na MMS: 099/224-2424, SMS 662024 (1,24 kn za sve operatere).

Zatvori / Otvori toolbar