Obavijesti

Show

Komentari 70

Severina, tvoje nam lice zvuči poznato, opet kopiraš zvijezdu

Severina, tvoje nam lice zvuči poznato, opet kopiraš zvijezdu
5

Splićanka voli biti u trendu. I kad joj to nije cilj, svakim svojim izdanjem sliči svjetskim zvijezdama

VIDEO

Bavim se ashtanga jogom i to je najteži, ali i najbolji eliksir za tijelo i dušu, rekla je Severina (42) koja se na istočnjačku vještinu nedavno navukla. 


Severina se svojom gipkošću pohvalila na društvenoj mreži te je pozirala poput pjevačke i glumačke dive Grace Jones (66). Slavna Francuskinja na legendarnoj je fotografiji bila samo u pletenom grudnjaku, a kako bi bila efektnija, cijela se nauljila. Iako Splićanka često pozira golišava, za ovu fotografiju bila je zakopčana do grla i na sebe je navukla crni triko. Možda je htjela postići sličnost s tamnoputom ljepoticom, ali se nije imala vremena namazati sprejom za potamnjivanje tena. 

I kada to ne želi, Severina odabere styling u kojem neodoljivo podsjeća na svjetske zvijezde. Tako je prije dvije godine pjevačica zaprepastila obožavatelje potpisujući svoj album “Dobrodošao u klub” na Trgu bana Jelačića. Zakamuflirala se naočalama i širokim šeširom, a mnogi su je tada uspoređivali s pokojnim kraljem popa Michaelom Jacksonom. 


Dok je bila u vezi s Milanom Popovićem (48), u Beogradu se na humanitarnoj akciji pojavila kao “Ružna Betty”. Nosila je naočale za vid s kojima je izgledala kao glumica America Ferrera (30) koja u seriji glumi neuglednu djevojku. Kako doznajemo ta joj se usporedba nimalo nije svidjela.

I Seve bi htjela biti manekenka

Grace Jones surađivala je s mnogim svjetskim dizajnerima, a fotografi su je obožavali zbog egzotična izgleda. Severina je uspjela skinuti svaku njenu pozu, a jedino još nije bila manekenka.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 70
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Sjećate li se Alexis iz 'Dinastije'? Evo kako glumica danas izgleda
UŽIVALA SA SUPRUGOM

Sjećate li se Alexis iz 'Dinastije'? Evo kako glumica danas izgleda

Glumicu Joan Collins često hvale zbog vitke linije koju održava s 90 godina. Sve je to rezultat, rekla je svojedobno, ustrajnosti u redovitom vježbanju i pravilne prehrane