Obavijesti

Show

Komentari 11

Sobin: Jako se veselim plesu oko šipke, to je odličan trening

Sobin: Jako se veselim plesu oko šipke, to je odličan trening
6

ZADACI Sobin će se zbog showa depilirati, glumica Ana Majhenić tvrdi da će rasturiti latino plesove, a Tamara Loos se nada da će se 'šlepati' uz Vukušića

VIDEO

Mama me sigurno neće doći gledati sljedeće subote, našalio se splitski glumac Slavko Sobin (31) nakon što je saznao da je njegov novi izazov u talent showu “Ja to mogu” senzualni ples oko šipke.

- Spominju mi nekakvu depilaciju i to me baš plaši, ali veselim se jer je ples oko šipke jedan od najboljih treninga. Nadam se da nećemo morati biti senzualni, samo savladati vještinu - rekao nam je Slavko, kojemu je partner plesač Davor Bilman, a plesna mentorica im je Morana Gatolin. Obojici je točka nametnuta jer su ostali natjecatelji bili brži pri odabiru novih zadataka.

- Tehniciranje loptom nisam htio odabrati jer bi me bilo sram ako ne uspijem svladati tu vještinu i s 31 godinom se osramotim pred cijelom Hrvatskom. Ipak je nogomet hrvatsko nacionalno blago - rekao nam je Slavko Sobin, koji nije želio odabrati ni ponuđenu cirkusku vještinu.

- Rekao sam si da neću žongliranje, klaunove ni lutkice. Kad su ponudili ples, nisam ga htio odabrati jer je najmanje muževan. I na kraju me, eto, zapadne ples oko šipke - smije se simpatični glumac. Hrabrost da se suoči s tehniciranjem nogometnom loptom imao je voditelj Ivan Vukušić. On je na leđima ponio kolegicu Tamaru Loos da mu bude partnerica. Pokaznu točku izveo je Miran Pirner, koji je prije pet godina bio prvak Hrvatske i predstavljao nas na Svjetskom prvenstvu u tehniciranju.

- Vukušić je krenuo samouvjereno pa sam i ja krenula s njim. Računam da će on obaviti većinu posla pa ćemo dobro proći - kazala je Tamara. Pjevač Marko Tolja će žonglirati s umetnikom Zoranom Vukićem i žonglerima skupine Antuntun, a za partnericu je odabrao kolegicu Lanu Jurčević. Plesači showa “Ples sa zvijezdama” pod vodstvom Hrvoja Kraševca izveli su atraktivnu sambu, a najbrža je bila voditeljica Jelena Glišić. Plesat će s atraktivnom glumicom Anom Majhenić, koja se također borila za zadatak.

- Presretna sam zbog zadatka za idući tjedan. Obožavam plesati i oduvijek sam htjela upisati latino plesove. Uživat ću na probama, a kako će ispasti na kraju, vidjet ćemo. Ali mislim da ćemo Jelena i ja strašno razvalit cha cha cha - rekla nam je glumica Kazališta Virovitica, koja obožava ples pa je u učilištu Zagrebačkog kazališta mladih radila kao plesni pedagog, a pohađala i plesne radionice.     

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!
U MAKARSKOJ

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!

Vlatka se za ovu prigodu odlučila za bijelo odijelo, a ispod je nosila zelenu košulju. Većeslav je nosio sako, plavu košulju i traperice

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...
NAŠALILA SE

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...

Ella Dvornik i Charles Pearce bili su u utorak na sudu u Puli, a oboje su se na svojim društvenim mrežama osvrnuli na ročište
Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda
POTPUNO LEŽERNO

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda

Inače, i nedavno su ju fotografi uhvatili na ulicama grada, gdje je otkrila da ne izgleda savršeno kako često prikazuje na društvenim mrežama