• Članak
  • Komentari 134
  • Share 31
  • Tweet1

Svi se pitaju jesu li se seksali, a Ava i Uroš već pričaju o bebi

Prva noć u kući bila mi je fantastična, kad bi barem i druga bila takva, rekla je Ava te dodala da nije mogla zaspati. Uroš ju je pitao je li razlog nesanice bolna ruka

Srijeda, 27. 3. 2013. u 14:08    Piše: Ivana Habijan

Akcija pod Uroševim pokrivačem u Big Brother kući potaknula je znatiželju ostalih stanara. Blizanci Žarko i Željko Stojanović raspravljali su je li se Ava Karabatić (24) već prvu noć poseksala s Urošem ili pak nisu išli 'do kraja', piše srpski Blic

-  Ava ide na provokaciju. Ona ne ide na pamet i zafrkavanje, već samo na to da pali ljude. Čim je prvi dan već našla nekog da spava s njim u krevetu - rekao je Željko. Brat mu je na to rekao da su se 'golupčići' definitivno poseksali, da zna dobro što je vidio i čuo. 

- Pa nisam debil, čovječe, kad se krevet trese po istoj frekvenciji. Što drugo rade nego se seksaju - rekao je Žarko, a Željko mu je rekao da mu je prije trebao to sve ispričati. Pomalo mu je nevjerojatno da su se Ava i Uroš poseksali da ih vidi cijela regija.

'Dobit ćemo bebu'

Ava i Uroš za to vrijeme su se družili u kombiju u dvorištu. Nastavili su s akcijom koju su započeli u krevetu tijekom noći i pričali o tome što se dogodilo, piše Blic

Ava je rekla da joj je prva noć u BB kući bila fantastična te se nada da će i druga biti ista takva. Požalila se samo da nije mogla dugo zaspati na što ju je Uroš zadirkivao 'Zašto? Je li te boljela ruka?'. Oboje su zatim pričali da će dobiti bebu. 

Vezani članci:

Pročitajte više vijesti iz rubrike Domaće zvijezde.

Tagovi: uroš ćertić, celebrity big brother, big brother 2013, ava karabatić

Izdvojeni komentari 134 komentara Pogledaj sve komentare
27.03.2013., 14:18

Vjeverica od 2 grama: Pa ko to prenosi uopće ?? Ovo je dno dna. Jadnije od najjadnijeg jadovog jada !!

27.03.2013., 15:08

smilex: Brate stvarno sam svašta "karo" ali za ovo ni ja nemam želudac... Tupava je da bi kraj nje svaka erekcija bila nemoguća, njena inteligencija je najbolja kontracepcija!

27.03.2013., 15:37

It's kišing: Avina pi*ka će vjerojatno spasiti svijet od nuklearne katastrofe...

Ne slažeš se? Komentiraj!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Budite naš čitatelj reporter Obrazac
telefon: 01/24-24-242 e-mail: reporter@24sata.hr Sve priče objavljene u tiskanom izdanju nagrađujemo sa 100 do 1000 kuna. Šaljite i na MMS: 099/224-2424, SMS 662024 (1,24 kn za sve operatere).

Zatvori / Otvori toolbar