Obavijesti

Show

Komentari 74

Tako je slađe: Domaće slavne dame koje vole mlađe dečke

Tako je slađe: Domaće slavne dame koje vole mlađe dečke
17

Jelena Rozga ljubi 9 godina mlađeg Stjepana Hausera, a Severinu je osvojio 15 godina mlađi Igor Kojić. No one nisu jedine zvijezde čiji je moto 'mlađe je slađe'

VIDEO

Baš poput holivudskih diva, i domaće ljepotice nerijetko padnu na šarm (puno) mlađih muškaraca.

Posljednja na domaćoj estradnoj sceni kojoj se to dogodilo je Jelena Rozga (38) koja je 'pala' na 29-godišnjog violončelista iz 2Cellosa, Stjepana Hausera . Svoju su vezu obznanili tek nedavno, a upoznali su se u Ljubljani nakon koncerta 2Cellosa. Jelena je i ranije isticala u intervjuima da voli mlađe muškarce te da joj godine ništa ne predstavljaju.

Kristina Stedul Fabac/PIXSELL

POGLEDAJTE VIDEO: Dame koje ljube mlađe dečke

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Pokretanje videa...

24sata Video 00:24

Najpoznatiji par s većom razlikom u godinama je svakako onaj kojeg čine Severina (43) i Igor Kojić (28). Severinu nimalo ne brine tolika razlika u godinama, jer ona sama, kako kaže, 'nekako teško odrasta'. Za svoju vezu s mlađahnim muškarcem, Seve je rekla samo da je 'život igra'.

Instagram

Poduzetnica i bivša manekenka Tatjana Dragović (36), nakon razvoda s Goranom Ivaniševićem, sreću je pronašla u naručju manekena Vlahe Arbulića ( 24). Tatjana je krajem 2014. godine rodila njihovu prvu kćer, djevojčicu Luce.

Grgur Žučko/Pixsell

Glumica Nina Violić (43) u vezi je s 19 godina mlađim beogradskim glumcem Milanom Marićem . Upoznali su se kada je Nina u Beogradu igrala u predstavi 'Kako smo preživjele'.

Žarko Bašić/PIXSELL

Snježana Mehun (45) razvela se od osam godina mlađeg poduzetnika Mihaela Galekovića , a utjehu je pronašla u 18 godina mlađem Marku Šimiću , nogometašu koji je, navodno, imao aferu s Tatjanom Dragović.

Davor Višnjić/Pixsell

Eciju Ivušić (28) navodno je osvojio maneken Petar Puškarić (22) kojeg je upoznala nakon jedne modne revije. Iako to nikada nije priznala, Ecija je viđena u njegovom društvu i izgledali su vrlo blisko.

Instagram

Još davnih dana, Lana Jurčević (30) pokazala je da preferira mlađe muškarce. Bila je u vezi s dvije godine mlađim PR stručnjakom, Lovrom Krčarom iz Varaždina, koji je, navodno, bio i s Frankom Batelić. Prije pet godina, Lana je ljubila i 6 godina mlađeg Fabijana Marića, a 2009. godine, kada su joj bile 24 godine, bila je u vezi s gimnazijalcem Janom Jeričem .

Instagram

Vanja Mamić (43) je godinu dana bila u vezi s 10 godina mlađim dubrovačkim poduzetnikom Stijepom Pepom Carem (33). Navodno su prekinuli prije ovoga ljeta, kojeg su proveli odvojeno.

Goran Jakuš/Pixsell/DUD
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 74
VIDEO

Antonia Dora Pleško pokazala svoje roditelje: Njezinu majku usporedili sa slavnom glumicom
EMOTIVNA OBJAVA

Antonia Dora Pleško pokazala svoje roditelje: Njezinu majku usporedili sa slavnom glumicom

Mlada pjevačica pokazala je fotku svojih roditelja s njihova vjenčanja, a onda i svoju. Brojne obožavatelje je raznježila objavom

Mama Aleksandre Prijović je na njen koncert povela svog dečka
NISU KRILI SREĆU

Mama Aleksandre Prijović je na njen koncert povela svog dečka

Aleksandra Prijović sinoć je uživala s nekoliko tisuća fanova u Rijeci, a tik do bine bili su njezini baka i djed te mama Borka koja je došla s dečkom
Filip iz 'Braka na prvu': 'Alan ima razloga biti ljubomoran na mene. On je mali lažljivi miš'
NIJE GA ŠTEDIO

Filip iz 'Braka na prvu': 'Alan ima razloga biti ljubomoran na mene. On je mali lažljivi miš'

Danijela je Filipa stavila na prvo mjesto u zadatku, a on je komentirao što misli o situaciji između nje i Alana