Obavijesti

Show

Komentari 40

Tina Katanić: Zaljubljena sam, ali mi se nimalo ne žuri u brak

Zaštitno lice Hrvatske lutrije Tina Katanić završila je Pedagošku akademiju i u budućnosti se želi tome posvetiti. Zaljubljena je i zna da ne želi život bez djece

VIDEO

Dok mnogi maštaju kako bi bilo idilično produljiti godišnji odmor i barem se nekoliko dana više prepustiti morskim čarima, Tina Katanić (30) gotovo je cijelo ljeto provela na uzavrelom zagrebačkom asfaltu.

- Tako mi više odgovara. Nisam neki tip koji će se danima izležavati na plaži. Odem za vikend na obalu, do Visa ili nekamo bliže, i izguštam se. More, vino, riba. A onda se vraćam uobičajenom ritmu koji mi diktiraju poslovne obaveze. Tako da sam uglavnom u Zagrebu - govori Bingo djevojka, koja još visoko kotira na ljestvici najtraženijih modela modnih kuća. Premda su karijere mnogih djevojaka nakon izbora ljepote preko noći ugasle, Tina, koja je kao devetnaestogodišnjakinja ponijela laskavu titulu Kraljice Hrvatske, opravdala je sva očekivanja.

Manekenstvo je stresan posao, pa se neke djevojke ne snađu

Osim što je već gotovo osam godina jedna od zaštitih lica Hrvatske lutrije, snimila je na stotine modnih editorijala na domaćem terenu i u inozemstvu. Sve što je uspjela postići, ističe, duguje svojoj obitelji, prije svega mami i tati koji su joj uvijek bili bezrezervna podrška u poslu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

'Dokazala sam da nisam glupa plavušica'

- Manekenstvo može biti jedna od najzahvalnijih odskočnih dasaka koja se djevojci može pružiti. No neke se djevojke ne snađu pa se poslije suočavaju s ozbiljnim posljedicama stresa koji ovaj posao nosi. Zato se događaju poremećaji u prehrani ili sklonost ovisnostima - kaže Tina, koja se do danas još nije zatekla u sličnoj situaciji. Nikada nije dobila nemoralnu ponudu pa su joj takve situacije, kako kaže, nešto što se događa isključivo u SF filmovima.

Nakon jedanaest godina u manekenskim vodama mnoge je iznenadila svojim vokalnim mogućnostima nakon što je propjevala s Markom Toljom i zimus odnijela pobjedu u sedmoj sezoni showa “Zvijezde pjevaju”. Od početka su bili miljenici publike.

- Drago mi je što sam dobila priliku pokazati ljudima da imam što reći i mislim da sam se riješila stigme glupave plavušice, kako su me mnogi doživljavali - iskrena je manekenka koja je nedugo nakon finalne emisije “Zvijezde pjevaju” dobila novi televizijski angažman.

Tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva pojavila se na malim ekranima u ulozi voditeljice-nogometnog eksperta.

- Odmalena sam pratila sport, ali nisam ni pomišljala da bih mogla u sličnom pravcu usmjeriti profesionalne ambicije. No s obzirom na karakteristike jedne tipične Lavice, potpuno se predam onomu čega se prihvatim. A mislim da je rad na televiziji bio jedan slojevit izazov za mene koji mi je sigurno otvorio nove prilike i novu karijeru - objašnjava voditeljica i manekenka koja je odmalena pokazivala muzikalnost i sklonost umjetnosti. Nakon završene osnovne i srednje glazbene škole Zagrepčanka je dvojila hoće li život usmjeriti prema glazbi ili ne. Odabir je pao na studij pedagogije.

- Premda je tek u povojima, realizirati se u struci je moj krajnji cilj. Željela bih osmisliti radionicu ili igraonicu za djecu baš po svojoj mjeri, a osjećam kao da se stvari već spontano odvijaju u tom smjeru - kaže zagonetno Tina, koja priznaje da, otkako je nedavno proslavila 30. rođendan, sve češće razmišlja o djeci i majčinstvu.

- To mi nimalo ne bi bio problem jer sam završila Pedagošku akademiju. Oduvijek sam željela raditi s djecom i nadam se kako ću životnim odlukama doći na tu životnu raskrsnicu koja će me odvesti konačno ondje- govori Tina, koja smatra kako je većina žena posve ispunjena kad iskusi čari majčinstva.

- Nikako ne bi htjela proživjeti život a da ne budem majka - kaže manekenka.

Zbog njezine figure muškarci se često okreću za njom. No ona ne smatra kako je to glavni faktor kojim se može privući okolina.

- Lijep si onoliko koliko zračiš ljudima. Više od izgleda svi vole nečiju sreću, duh i pozitivnu energiju koju prenosi drugima. Da na pozornicu dođem u depresiji i potištena, sigurno ne bih bila lijepa ni sebi, a ni drugima - objašnjava Tina, koja prije svega na izgledu zahvaljuje zdravom načinu života.

Drski tipovi kod nje nikad nisu imali šanse

No kako ona privuče pozornost na plaži kad se skine u minijaturni kupaći kostim, tako i Tina voli vidjeti zgodnog muškarca.

- Nije sve u izgledu jer se zaista ne zanosim vizijama idealnog muškarca. Naravno da volim onaj tip osobe koja voli pojesti, popiti, izaći s društvom. Drugim riječima uživati u životu. Privlače me sportski tipovi, što ne znači da su moj tip muškarca sportaši nego normalni dečki koji žive zdravo - objašnjava ljepotica, koju će prije svega privući muškarac koji će joj svojim gestama pokazati nježnost. Oni “frajeri” koji su u bahati u bilo kakvom smislu Tini su prekriženi.

- Mora mi pridržati kaput ili vrata, mora se ponekad sjetiti ubrati mi cvijet. To mora biti muškarac koji će mi svojim gestama izmamiti osmijeh - kaže Tina, koju svi znaju po srdačnom osmjehu. Premda joj se u profesionalnom pravcu sve odvija kao po špagi, privatnost krije od medija kao zmija noge. O njezinim ljubavima, odnosno muškarcima u njezinu životu, malo se zna.

Svi joj predviđaju da će se udati u tridesetima

Opisuje se kao veliki sanjar i emotivac zbog čega muškarcu po njezinoj mjeri nije nimalo lak zadatak impresionirati je. Prije svega pada na kavalire. Kako objašnjava, velika je obožavateljica zlatnog doba Hollywooda kad su se prema ženama muškarci ponašali kao prema istinskim damama. A čija je ona dama? Na to se pitanje Tina tek zagonetno smješka. Zaljubljena je više od pola godine, a priznaje kako joj taj osjećaj paše.

- Tek s ljubavlju počinješ razmišljati o trajnom vezanju uz osobu s kojom ćeš provesti cijeli život. Ja vidim svoj dan iz snova upravo s muškarcem kojeg volim i u kojeg sam zaljubljena, na intimnoj ceremoniji pred pedesetak uzvanika - govori Tina, kojoj se u brak ne žuri.

- Moja se mama udala u dvadesetima, a meni već dulje svi prognoziraju da ću se udati do 35. Nepredvidiva sam kad se zaljubim. No dovoljno sam emancipirana i samostalna da mi se u brak ne žuri pod svaku cijenu, nego ću se uvjeriti je li muškarac kojemu se želim obvezati na ljubav do kraja života zaista čovjek za mene - iskrena je Tina, koja je i nepopravljiva romantičarka.

Dok gleda obiteljske prijatelje, par na pragu sedamdesetih, zamišlja sebe u zagrljaju svog voljenog čovjeka, sretnu i ispunjenu.

- Padam na priče sa sretnim završecima, tim više što su to ljudi s iskrenim emocijama koje je toliko lako povrijediti, a opet toliko lako sačuvati samo za sebe. I to na neki način priželjkujem sebi - iskrenu ljubav bez pretvaranja i foliranja.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 40
VIDEO

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...
NOĆNA PTICA

Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...

Filipa Belića su eksperti 'Braka na prvu' spojili s Tamarom Razum. Kad ju je prvi put vidio, tvrdio je da ju nikad ne bi mogao odvesti baki, koja je važna figura u njegovu životu. Ipak, nedavno je promijenio mišljenje