Obavijesti

Show

Komentari 1

Tko će najbolje kopirati jela s potpisom Barbierija i Dina?

Tko će najbolje kopirati jela s potpisom Barbierija i Dina?
1

Prvi finalist ili finalistica MasterChefa znat će se nakon večerašnje emisije, a koje dvoje kandidata će još kuhati u finalu, doznat ćemo ove nedjelje

VIDEO

- Novi je dan, ostalo nas je samo troje, puca nas nervoza i jako je napeto - komentirat će jedna kandidatkinja dok će njezin kolega kuhar samouvjereno nadodati: 

- Ne da se mogu zamisliti kao treći hrvatski MasterChef nego priželjkujem da me drugi gledaju kao takvog - rekao je. ž

Natjecateljima je jasno kako će ovoga puta morati kuhati najbolje što znaju i dati najviše od sebe, jer samo je jedan put kojim mogu stići do finala. 

Bili ste jako dobri, pametno ste primijenili sve što ste ovdje naučili, ponosan sam na vas. Nažalost, u finalu ima još samo dva mjesta. Netko od vas će morati otpasti iz igre - još jedanput ponovit će im Radovan. Kako je žiri već u par navrata ponovio da su svi kandidati jako dobri i kako će o njihovom prolasku u daljnje izazove odlučivati isključivo nijanse, toga su svjesni i kandidati. 

- Šanse za prolazak su svakome podjednake. Sad su to ljudi koji stvarno vrhunski kuhaju i treba dati sve od sebe. Što god da se dogodi, ja ću biti sretna tko god pobijedi, ali i naravno dati sve od sebe, nećemo odustati na sam kraj!“ kazat će jedna od potencijalnih finalistica showa. U nedjelju će najbolji kuhari amateri imati samo jedno kuhanje i to najstresniji Stres test nego ikad prije. Dočekat će ih dva zvona ispod koji će jedno biti Dinovo, a drugo Andrejevo jelo, koja će kandidati morati vjerno replicirati - okusom, mirisom i izgledom.

- Dino diže zvono i kaže Jadran. Ima malo zelenjave, nečeg prozirnog, iz daleka je to teško uočljivo, ali nije ti svejedno. Ima puno malih detalja koje bi čovjek trebao zapamtit, pa ukusa, pa svega. Strava - komentirat će kandidat nakon što im Dino predstavi svoje jelo koje će morati replicirati, dok će njegova kolegica, ali i suparnica biti potpuno oduševljena izazovom: 

- Danas se osjećam kao u najboljoj školi na svijetu. Jedva čekam početi raditi ta jela i zapravo to ću pokušat napraviti danas maksimalno dobro, najviše radi sebe, a onda i radi odlaska u finale. Svaka komponenta Dinovog jela je kao da si stavio komad mora u usta. Sve je tako morsko i ljetno i svježe i prekrasno - zaključila je. 

Dino će kazati kako jela za kandidate sastavlja na način da pokuša zadati različite tehnike koje testiraju, ali i podučavaju kandidate, a za tanjur koji će se naći pred kandidatima kao izazov, Dino će komentirati: „Ja sam vam ovaj tanjur pripremio zbog toga što mi je izuzetno važno da se poštuje priroda. Ovo jesu divlje namirnice koje rastu na plaži, ali isto tako batikul je rak koji je često otpad u ribarenju i stoga mi je važno da se koristi. Ja vas molim da pokušate da vam to lijepo ispadne i da vam to dobro ispadne tako da neku poruku prenesemo van.“ 

Za prezentiranje dva tanjura kandidati će imati dva sata, a hoće li u to vrijeme uspjeti isporučiti žiriju vjerne replike njihovih tanjura te tko će uspjeti izboriti svoje mjesto u finalu treće sezone MasterChefa, a za koga je avantura završiti netom prije finala, gledatelji imaju priliku doznati u nedjelju od 22 sata na Novoj TV.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...