• Članak
  • Komentari 130
  • Share 20
  • Tweet3

Traži posao: Nemeš u Baškoj Vodi misli konobariti i pjevati

Bivši sudionik 'Big Brothera' za Makarsku kroniku je izjavio kako postoji mogućnost da počne konobariti i pjevati u restoranu Marijanine sestre Sandi u Baškoj Vodi

Srijeda, 04. 7. 2012. u 10:39    Piše: Anita Runje

Pobjednica 'Big Brothera' i Nikola Nemešević Nemeš (23) ljetuju u Baškoj Vodi kod njezine sestre Sandi. Student opernog pjevanja za Makarsku kroniku je izjavio da se umorio od nerada i priznao da ga hvata nervoza. U Beogradu je prošle zime nastupao po jazz klubovima, no odustao je zbog želje da završi fakultet. Izjavio je kako postoji mogućnost da počne konobariti i pjevati u restoranu supruga Marijanine sestre Sandi.

- I ja i Marijana smo prošli puno komplikacija, pritisaka i negativnih stvari, no sve je to došlo na svoje. Zadnji udarac sam doživio na Glazbenoj akademiji u Beogradu na kojoj me od diplome dijeli samo diplomski rad, a koji nisam uspio položiti jer mi na fakultetu žestoko podmeću nogu - izjavio je Nemeš i dodao da o ženidbi još nisu razgovarali. 

Marijana Kovačević (28) komentirala je da su se zaljubili na prvi pogled.

- U 'Big Brother' sam ušla čisto iz znatiželje i s totalno drugim očekivanjima, a Nemeš je sudjelovanjem u showu planirao promovirati svoje pjevanje. I onda se dogodila ljubav - izjavila je Marijana.

Vezani članci:

Pročitajte više vijesti iz rubrike Domaće zvijezde.

Tagovi: pjevanje, nikola nemešević nemeš, marijana čvrljak, ljetovanje, konobarenje, baška voda

Izdvojeni komentari 130 komentara Pogledaj sve komentare
04.07.2012., 11:08

20bucks: To je stvarno doseg! Biti konobar koji će u pauzi malo i zapjevat! Bravo, svaka ti čast! Nakon što te mediji predstavljaju i tretiraju kao tobože neku "zvijezdu" (a i sam se percipiraš kao takav) ti spadaš na to da ćeš konobarit u nekom bircuzu na moru i usput pjevat. Što bi tek bilo da nisi zvijezda? Onda bi vjerovatno samo prao čaše iza šanka i pjevušio sebi u bradu! Ja ću se ubit čovječe! A o ovoj marijani neću trošiti ni riječi jer sve sočne i prikladne epitete je pobrala još kada je bila aktualna tema koja natjerala čitav balkan na kolektivno bljuvanje i zgražanje svojim imbecilnim postupcima.... prikaži sve

04.07.2012., 10:48

obicno-neobicna: udarac na akademiji haha, pa šta je on ocekivao da ce poslije jedne uspjesne pjesme postati svjetska diva

04.07.2012., 12:02

krnjevo: Je, bit će da nemamo naših nezaposlenih konobara, pa ih treba uvozit iz Srbije...

Ne slažeš se? Komentiraj!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Budite naš čitatelj reporter Obrazac
telefon: 01/24-24-242 e-mail: reporter@24sata.hr Sve priče objavljene u tiskanom izdanju nagrađujemo sa 100 do 1000 kuna. Šaljite i na MMS: 099/224-2424, SMS 662024 (1,24 kn za sve operatere).

Zatvori / Otvori toolbar