Obavijesti

Show

Komentari 78

Upoznala ga i rekla 'da': Misica je u braku s bivšim ministrom

Upoznala ga i rekla 'da': Misica je u braku s bivšim ministrom
4

Melita Fabečić u samo tjedan dana postala je supruga političara i jahača, milijardera Aleksandra Onyshchenka zbog kojeg se odmah preselila u Ukrajinu

VIDEO

Pobjednica izbora ljepote Miss Universe 2013. prošlog je tjedna u Dubajiu upoznala milijardera Aleksandra Onyshenka (46). Bogataš ju je pozvao u Kijev i oženio, a Melita Fabečić (21) isti se dan vratila u Zagreb kako bi promijenila prezime u dokumentima.

Kako doznajemo, miljenik bivšeg ukrajinskog premijera Viktora Janukoviča i vlasnik modne agencije Zagrepčanku je osvojio na prvi pogled, a na vjenčanju u Kijevu nisu bili njezini prijatelji ni obitelj. Bogataš je prije dvije godine kupio prvoligaški nogometni klub Arsenal Kyiv za više od 140 milijuna kuna. 

Nogomet mu je zamijenio omiljeni hobi, jahanje, kojim se godinama bavio i natjecao na olimpijskim igrama 2008. i 2012. Onyshchenko je vlasnik licence izbora za Miss Universe Ukrajine i zastupnik u ukrajinskom parlamentu, a od 2007. do 2014. bio je pomoćnik ministra za krizne situacije. 

Prijatelji ga opisuju povučenim i skromnim čovjekom bez obzira na bogatstvo koje se procjenjuje na više od dvije milijarde kuna. Prijatelji savjetuju Meliti da se ne zanosi njegovim bogatstvom jer milijarder ne voli nepotrebnu rastrošnost. Bio je u vezi s ukrajinskim modelom Snejanom Onopkom (29), tenisačicom Martinom Hingis (35), a iz braka s Miss Ukrajine Ksenijom Kuzmenko ima dvoje djece. Prijatelje nije začudio odabir njegove nove djevojke jer inače voli vitke ljepotice, a nekoliko godina zabavljao se i s Paris Hilton (34).

Tajnim vjenčanjem Melita se pohvalila prijateljicama na društvenoj mreži. Objavila je fotografiju u Aleksandrovu zagrljaju i napisala da je sretna što mu je supruga. Nakon osvojene titule Miss Universe Melita je nosila revije u Milanu. U Italiji je povremeno radila, ali se često vraćala u Hrvatsku, gdje je živio njezin dugogodišnji dečko, s kojim je nedavno prekinula. Njezin san je, govorila je, nositi revije Victoria’s Secreta.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 78
VIDEO

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...
Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu