Obavijesti

Show

Komentari 138

Upoznao je obitelj: Igor čuva Aleksandra dok Seve pozira

Upoznao je obitelj: Igor čuva Aleksandra dok Seve pozira
5

Dok se obitelj fotografirala selfie štapom na promociji diplome Severinine nećakinje u dvorani Lisinski, Igor Kojić je strpljivo držao u naručju Aleksandra koji je plakao

VIDEO

Severinina nećakinja Mia Popović diplomirala je turizam na VERN-u. U Koncertnoj dvorani Lisinski u Zagrebu cijela joj je obitelj došla na promociju.

Osim Severine (43), tamo je bila i Mijina mama i pjevačicina sestra Marijana, njihova majka Ana, ali i Igor Kojić (28). S njim je Severina u vezi četiri mjeseca, a nakon prvog pojavljivanja u javnosti prošli tjedan sve više vremena provode zajedno. Zajedno su bili na Storyjevu partyju, a druženje su nastavili za vikend. Igor je prije promocije na Instagramu podijelio fotografiju njihovih outfita, Severinine haljine te odijela za sebe i Aleksandra. Bili su savršeno modno usklađeni.

Nogometni menadžer je navodno i unajmio stan blizu njezina u Zagrebu, a pokušava se zbližiti s Aleksandrom (3), Severininim sinom. Navodno je pjevačica sinu objasnila kako je Igor njezin “posebni prijatelj”.

Dok se obitelj fotografirala selfie štapom u Lisinskom, Igor je strpljivo držao u naručju Aleksandra koji je plakao. Na fotografijama na Instagramu jasno je kako su svi proslavili Mijinu promociju u zagrebačkom restoranu. Severina je objavila nekoliko fotografija na kojima na glavi ima kapicu diplomantice Mije. Prije nekoliko tjedana, uz seksi fotografiju na Instagramu, napisala je: “A ‘ko mi je kriv. Da sam završila fakultet, ne bih ovo radila, radila bi’ za plaću lipo, ovako se moram glupirat’”.

Inače, njezina nećakinja Mia Popović živjela je sa Severinom dok je studirala u Zagrebu na VERN-u. Njezina majka Marijana Vučković-Popović sa suprugom živi u Beogradu i sa sestrom je vrlo bliska. Bivša je novinarka.

Mia je nakon diplome iz turizma na privatnom fakultetu dobila posao u Zadru i ubrzo se seli u Dalmaciju. Severinina obitelj očito je brzo prihvatila Igora, bivšeg nogometaša i sportskog menadžera iz Srbije. Slično je bilo kad je započela vezu s beogradskim poduzetnikom Milanom Popovićem (49), s kojim ima sina Aleksandra. On je, nakon suda oko skrbništva i viđanja sina, izjavio da jedva čeka da Severina nađe novog partnera.

- Daj Bože da je nekoga našla. Samo neka je ona sretna, svima će nam biti bolje - rekao je poduzetnik. Nedavno je odustao od tužbe u kojoj je tražio da mu pjevačica vrati novac koji je uložio u njezinu karijeru. Radilo se o oko 2,4 milijuna kuna, a Milan je tvrdio kako je toliko novca uložio u njezine kostime i drugu opremu za koncertnu turneju.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 138
VIDEO

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...
NAŠALILA SE

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...

Ella Dvornik i Charles Pearce bili su u utorak na sudu u Puli, a oboje su se na svojim društvenim mrežama osvrnuli na ročište

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a
Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama