Obavijesti

Durex: Hrvati najčešće maštaju o grupnom seksu!

Durex: Hrvati najčešće maštaju o grupnom seksu!
1

Seks u troje ili grupni seks nije samo muška fantazija. Prema Durexovom istraživanju to je globalna fantazija broj 1 i o tome mašta svaka peta osoba!

Dobar seks za bolje raspoloženje

Šef vam je u zadnje vrijeme loše volje i stalno nešto zahtijeva? Šefica kritizira sve što napravite? Ako je suditi prema zadnjem velikom Durexovom istraživanju, koje je obuhvatilo preko 29 tisuća ljudi u 36 zemalja širom svijeta, ne brinite - problem nije u vama, već u njima. Točnije u njihovom nezadovoljavajućem seksualnom životu. Sad vam je sigurno odmah lakše, zar ne?

U istraživanju su se našli i Hrvati, poznati ljubavnici svjetskog glasa. Kako su odgovarali i gdje su u odnosu na ostale narode, pročitajte u nastavku.

Većina svijeta slaže se s tvrdnjom kako seks blagotvorno utječe na raspoloženje. U to najviše vjeruju Grci i Mađari (82%) a odmah nakon njih dolaze hrvatske seks zvijeri jer bi čak 4 od 5 domaćih ispitanika dalo ruku u vatru da seks liječi sve. Iz čega možemo zaključiti kako Hrvatice iznimno rijetko koriste izgovor tipa «Ne večeras, boli me glava.» Uz to što su dobri u krevetu, Hrvati znaju i dobro izabrat partnera. Globalno gledano, 3 od 4 ispitanika izjavilo je kako ih njihov seksualni partner zadovoljava, dok u Lijepoj našoj čak 84% ispitanika nema (gotovo) nikakvih zamjerki na seksualne performanse svojih partnera među plahtama.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

No čak ni najboljima ne cvjetaju uvijek ruže pa je ponekad potrebno dodatno se uskladiti s partnerom kako bismo poboljšali naš seksualni život. Prema Durexovom istraživanju, Hrvati i Hrvatice u najvećem broju slučajeva (49%) vjeruju da se razgovorom s partnerom može riješiti puno toga. A ako ne ide tako, odgovor na problem sigurno ima sveznajući Google kojem pribjegava 43% nezadovoljnih ispitanika. Top ljestvicu pomoćnih metoda zatvara traženje pomoći u časopisima (36%) a zgorega nije ni pokoja romantična večer uz pornić na što se odlučuje 34% ispitanika. S druge strane potpuno smo nespremni za pomoć upitati liječnika, bračnog savjetnika a mrske su nam i tabletice i pomagala (sve ispod 5%).

Probleme svaki narod rješava drugačije. Iako Amerima ni razgovor s partnerom nije stran, kao glavno rješenje vide korištenje lubrikanta (53%). Nama geografski puno bliži Austrijanci bez ikakvog pardona posegnut će za seksualnom igračkom ili pomagalom (43%) kako bi otjerali problem iz spavaće sobe.

Hrvati žele grupno!

Seks u troje ili grupni seks nije samo muška fantazija. Prema Durexovom istraživanju to je globalna fantazija broj 1 i o tome mašta svaka peta osoba! A tko o tome najviše mašta? Pa Hrvati naravno i to točno svaki treći ispitanik/ca. Ostale maštarije su puno slabije zastupljene pa tako o striptizu maštamo u granicama svjetskog prosjeka (14%) a svaki deseti Hrvat i Hrvatica sanjari i o vezivanju i sado-mazo igrama.

Što se tiče drugih naroda, Rusi su skloni igranju raznih uloga (role-play) a Južnokorejanci i stanovnici Malezije najviše bi voljeli u seks uključiti i masažu. Telefonski seks je prilično popularna maštarija u Indiji, dok je u Njemačkoj to gotovo potpuno nepostojeća maštarija pri čemu možemo zaključiti da Nijemci ili to učestalo rade ili im je već dosadio «ruf mich an». 

A kad se isključe maštarije ostaje najvažnije pitanje. Jesu li Hrvati kao narod zadovoljni fizičkim aspektom svog seksa? Ili u prijevodu: Štima li hidraulika i podmazivanje? Po Durexovom istraživanju na tehničkom pregledu prolazimo bez problema jer je čak 75% nas zadovoljno opremom i učinkom iste, što je više od kontinentalnog prosjeka. Bolji od nas u disciplini «usta moja hvalite me» su samo Rumunji i Grci.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Ava Karabatić dobila je više glasova od Plenkijeve ministrice kulture Obuljen Koržinek!
SPEKTAKL

Ava Karabatić dobila je više glasova od Plenkijeve ministrice kulture Obuljen Koržinek!

Lani sam u ovo vrijeme bila doma u alkoholiziranom stanju. Ovo je veliki uspjeh za mene i moj mali tim velikih ljudi, rekla je Karabatić

Milanović se konačno oglasio: 'Razgovori o sastavljanju nove saborske većine već traju...'
NAKON IZBORNE NOĆI

Milanović se konačno oglasio: 'Razgovori o sastavljanju nove saborske većine već traju...'

Kao i do sada, ja ću se i u ovoj situaciji do kraja držati slova i duha hrvatskog Ustava - napisao je Milanović
Ovo su 'preskakači' izbora: U Sabor idu Vučemilović, Zurovec, Stier, Bartulica, Krstičević...
PREFERENCIJALNI GLASOVI

Ovo su 'preskakači' izbora: U Sabor idu Vučemilović, Zurovec, Stier, Bartulica, Krstičević...

Preferencijalni glasovi su skinuli mandate Mostu, Domovinskom pokretu, PGS-u, ali otkrili i stranačke netrpeljivosti i pomrsili planove šefovima stranaka. Čačić i Glavašević ipak neće u Sabor