Obavijesti

News

Komentari 90

Bagarić: Josipović me rušio na Akademiji, bila sam kampanjac

Operna primadona Sandra Bagarić otkriva tajnu uspješne karijere i dobrog braka. Bila je muškobanjasto, živo dijete koje se penjalo po drveću, a danas je operna diva

VIDEO

Svojim svijetlim i zvonkim sopranom te bogatim scenskim iskustvom Sandra Bagarić (39) već dva desetljeća briljira u rolama prpošnih i koketnih grofica, kneginja i dama. 

Brza na jeziku, duhovita i puna energije Sandra je prihod od svog obljetničkog koncerta u Lisinskom namijenila Zakladi za pomoć oboljelima od cerebrovaskularnih bolesti. 

Express: Kad se osvrnete iza sebe i svojih 20 godina karijere, na što ste najviše ponosni, a što biste mijenjali da možete? 

- 20 godina je proletjelo s pjesmom, dosta putovanja je tu bilo, istraživanja, osluškivanja, najviše sam ponosna što sam svu tu ljepotu mogla podijeliti sa svojim mužem, te zajedno odrastati u umjetničkom smislu. Možda zvuči bahato, ali nijednu sekundu svog života ne bih mijenjala jer svaki trenutak i događaj me izgradio upravo ovakvom kakva sam sada.


Express: Koncert u Lisinskom bio je humanitarnog karaktera. Čini li vam se da su ljudi u ovim teškim vremenima humaniji? 

- U posljednja sam se dva mjeseca odazvala na pet humanitarnih koncerata. Mislim da ovo nije toliko ekonomska kriza koliko kriza morala i da bi onima kojima je potrebno, a takvih je jako mnogo, trebalo pružiti ruku, dati osmijeh i odvojiti koju kunicu iz novčanika…svijet bi bio mnogo bolji. 

Express: Što nakon Lisinskog? Kakvi vas projekti očekuju, na čemu sve radite? 

- Otići planinariti na Risnjak da se nadišem zraka, osjetim mirise, porazgovaram sama sa sobom, osluhnem svoje misli... Moj suprug radi na mjuziklu ‘Byron’ već dvije godine, u završnoj je fazi, libreto je napisao Miro Gavran, Darko glazbu, orkestraciju potpisuje Ante Gelo, a režiju Vlado Štefančić. Premijeru u Kazalištu Komedija očekujemo potkraj ove godine, a do tada je na repertoaru ‘Jalta, Jalta’ te niz koncerata pod nazivom ‘Ja ljubim’.

>>> Cijeli intervju pročitajte u Expressu...

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 90
VIDEO

Gotov sastanak DP-a i Mosta. Oglasio se Pupovac: Nijedna nam opcija nije neprihvatljiva
IZ MINUTE U MINUTU

Gotov sastanak DP-a i Mosta. Oglasio se Pupovac: Nijedna nam opcija nije neprihvatljiva

Prošlo je šest dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

Što je sad ovo? Čak tri partnera HDZ-a idu na europske izbore s ovim oporbenim strankama!
NOVA KOALICIJA

Što je sad ovo? Čak tri partnera HDZ-a idu na europske izbore s ovim oporbenim strankama!

HSLS i HNS su na parlamentarnim izborima bili na listi s HDZ-om i dosad su im čuvali leđa u vladajućoj većini. Jednako kao i SDSS. Ali za ove izbore su formirali blok s onima koji ne žele čuti za podršku HDZ-u
'Izborit ćemo se da svako srpsko selo ima sve što i hrvatsko. Ali SDSS je nama neprihvatljiv!'
BURNA PRESICA PENAVE

'Izborit ćemo se da svako srpsko selo ima sve što i hrvatsko. Ali SDSS je nama neprihvatljiv!'

SDSS i Možemo! su nam neprihvatljivi partneri. Sa svima drugima se razgovora.  Pravi razgovori su tek krenuli s jučerašnjim danom, kaže Penava