Obavijesti

News

Komentari 201

U Expressu prva Karamarkova ispovijest o odrastanju i HDZ-u

U Expressu prva Karamarkova ispovijest o odrastanju i HDZ-u
2

Novi Express donosi veliki intervju predsjednika HDZ-a, priču kapetana Željka Vukovića koji je spašavao živote izbjeglica iz Afrike i ispovijed vlasnika Euroherca

VIDEO

Znate li uz koju je muziku odrastao Tomislav Karamarko? Gangu, reru, Ivu Fabijana? Malo morgen. Budući hrvatski premijer teški je fan Azre, U2, Boe i Filma

U novom Expressu objavljujemo priču o njegovoj mladosti, sviranju gitare, igranju košarke, nošenju duge kose i popisivanju Elektrinih brojila...Tu je i bezbroj drugih ekskluziva. Partijski ogranak podsljemena izveo je pravo čudo - primili su Aleksandru Kolarić u SDP. Otkrivamo što se krije iza tog fenomena. Dubravko Grgić vlasnik Euroherca, kralj osiguranja, u životnoj ispovijedi otkriva kako je uspio u životu. Dojmljiva priča o uspjehu, i usto, iznimno iskrena. Grgić priznaje da je donirao stranke kako bi ih skinuo s grbače. Isplatilo se! 

Kolinda Grabar Kitarović nedavno je pravoslavce pozdravila riječima "Hristos voskrese", a na njenom brdu ukazao se uskrsli Vladimir Šeks, čiji politički život traje dulje od radijacije plutonija. Šeks je karijeru počeo šezdesetih godina prošlog stoljeća, a kad je kani zavšiti, ne zna ni vidoviti Milan. Takav je Šeki, kao PVC. Neuništiv. Šeks će Kolindi biti savjetnik. 

U Expressu je i ispovijest kapetana Željka Vukovića, čovjeka koji je spašavao živote najvećih tragičara našeg doba, izbjeglica sa sjevera Afrike, koji zadnjih tjedana masovno stradaju u Mediteranu. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Nikola Visković otkriva u kojoj mjeri su za to krivi Bush, Blaire, Sarkozy i Bernard Henri Levy... 

Otkrivamo što sve radi Boris Jokić, šef skupine koja osmišljava školu sutrašnjice. Tu je i analiza vladine akcije Robin Hood - Boris Lalovac napada bankare, nastojeći uzeti bogatima ono što su oteli, i dati to siromašnima. Napokon, ali – zašto tek sad? 

Za naš list pišu i Hrvoje Šalković, Josip Mlakić, Tea Kvarantan Soldatić, Miro Lilić, Jasna Babić, Edo Popović, Anela Kuburaš, Tomislav Klauški – ukratko, kako bi rekao Zoki Milanović – Bundesliga!

>>> Samo uz Express potražite drugi ženski sat iz nove kolekcije Brenatt, ekskluzivni sat Brennat - sa Swarovski elementima! Brenatt satovi su ekskluzivni kvarcni satovi visoke preciznosti i provjerene japanske tehnologije. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 201
VIDEO

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer

Žestoke reakcije na Ustavni sud, Benčić: To je udar; Milanović poručio 'Ovo tu je državni udar'
POSTIZBORNI PREGOVORI

Žestoke reakcije na Ustavni sud, Benčić: To je udar; Milanović poručio 'Ovo tu je državni udar'

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1
Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a