• Članak
  • Komentari 51
  • Share 29
  • Tweet4

Sisolovke: Koliko dobro žive investirajući samo u izgled

Shvatile su da je tijelo njihovo jedino i najvažnije sredstvo za rad. Da to nije nimalo jeftin i jednostavan poslovni pothvat svjedoče cijene estetskih operacija

Ponedjeljak, 18. 6. 2012. u 12:00    Piše: Paula Bobanović
Sisolovke: Koliko  dobro žive investirajući samo u izgled 24sataExpress

Imala sam dvije estetske operacije, a botoks je sastavni dio higijene, izjavila je svojedobno Sanja Duggan govoreći o estetskim zahvatima kao da govori o pranju zubi. Jednom rečenicom definirala je trend za kojim se posljednjih 15-ak godina u Hrvatskoj povodi sve više djevojaka. Investiranje u vlastito tijelo da bi se njime osigurala egzistencija nije novost. Maja Morales, Gianna Apostolski ili primjerice Soraja samo su neke od tisuća anonimnih djevojaka koje su odlučile investirati u tijelo da bi ostvarile san - pokazati ga javnosti i tako zaraditi za život.

Shvatile su da je tijelo njihovo jedino i najvažnije sredstvo za rad. Da to nije nimalo jeftin i jednostavan poslovni pothvat svjedoče cijene estetskih operacija, a kao i u svakom pravom biznisu, tako i ovdje postoji rizik od neuspjeha.

Sanja Duggan, Nina Morić, a donekle i Nikolina Pišek ljepotom, isticanjem svojih najčešće umjetnih atributa osigurale su egzistenciju.

Maja Morales je djevojka koja ima 23 godine. Da se kojim slučajem posvetila fakultetu, danas bi vjerojatno pripremala diplomski. Da se nakon srednje škole zaposlila, danas bi imala u radnoj knjižici 5 godina staža. Nije željela ni jedno ni drugo.

- Oduvijek sam se željela slikati za Playboy - izjavila je i ostvarila san. Morala je prije toga povećati grudi na broj pet i podebljati usne. I tako je zaradila prvih 5-6 tisuća eura.

- Nikad nisam radila, i nikad ni neću - bila je druga njezina izjava za pamćenje uoči ulaska u reality show ‘Farma’. Za to je potpisala i novi ugovor vrijedan još nekoliko tisuća eura. Da se kojim slučajem zaposlila kao blagajnica u nekom trgovačkom lancu, sav taj novac zaradila bi za otprilike pet godina rada.

Ovako ga je zaradila za mjesec dana, bez žrtve, osim ako tu ne ubrojimo prijezir i zgražanje obitelji i dijela javnosti. Iz ‘Farme’ je izašla već nakon nekoliko dana jer nije mogla izdržati bez kozmetičara i frizera. Onda je poželjela biti pjevačica. Preselila se u Beograd, u meku silikonskih ljepotica. Tamo je snimila pjesmu “Haljina crna”, ali bez nekog većeg medijskog odjeka. A zarada? Pa priznala je da joj muškarci nude na tisuće eura i darove samo da bi bila s njima.

>>> Više pročitajte u 24sataExpressu

Tagovi: 24sataexpress

Izdvojeni komentari 51 komentara Pogledaj sve komentare
18.06.2012., 13:19

PMF 087: Upitam se toliko puta dali urednici ovih tabloida imaju žensku djecu i dali su svjesni svoje "poruke" današnjim curicama koju im svaki dan na ovim tabloidima šalju. Treba li i vašoj djeci biti idol u životu neka od ovih jeftinih droljica koje niti sabiranje do 20 ne znaju a da ne govorimo što drugo o životu? Treba li da odaberu put gdje će svaki dan češkati jaja nekim izlapjelim starohanima da bi reklamirala svoje plastične sise na nekoj od vaših stranica? Ako je to vrhunac "uspjeha" koje želite svojoj djeci tražite stručnu pomoć pod hitno! Nikad ne forsirate vijesti gdje je neko napravio neko humano djelo, pomogao, žrtvovao se za nekog, postigao svojim radom i zalaganjem nešto, pokazao ljudskost i poštenje itd.. Jeli vama bitnije koliko bolesnika će doći na neku stranicu i dati svoj komentar na sise ili vam je preča poruka koju šaljete budućim generacijama? Zato imamo danas moralno stanje u državi na ovom nivou. Mislim da imate moralnu odgovornost i odgoja i usmjeravanja vaših čitatelja a ne samo tiražu. ... prikaži sve

18.06.2012., 12:41

pumpi: cure, niste sad valjda ljubomorne na njih? one su sve sa malim kvocijentom inteligencije (bosanskim riječima - biseri Hrvatske)... i naravno, ne znaju, da rad oslobađa.. pitam ih ja kasnije kad ostare, i kemija prestane "proljepšavati"... biti će to NAJRUŽNIJE moguće babetine koje će se šmucati po gradu :))

18.06.2012., 12:38

ZOOM: Jel bi normalan čovjek mogao biti zavidan takvim tikvama? Ni za sve pare ovog svijeta, ne hvala.

Ne slažeš se? Komentiraj!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Budite naš čitatelj reporter Obrazac
telefon: 01/24-24-242 e-mail: reporter@24sata.hr Sve priče objavljene u tiskanom izdanju nagrađujemo sa 100 do 1000 kuna. Šaljite i na MMS: 099/224-2424, SMS 662024 (1,24 kn za sve operatere).

Zatvori / Otvori toolbar