Obavijesti

News

Komentari 33

Zuhra otkiva kako je u mjesec dana smršavio 8 kilograma

Zuhra otkiva kako je u mjesec dana smršavio 8 kilograma
1

Zlatan Zuhrić je uz Dušana Bućana i Hrvoja Kečkeša na ovogodišnjem europskom prvenstvu bio zadužen za humor u nogometnim minutama HTV-ova programa

VIDEO

Zlatan Zuhrić Zuhra kao Cifra, Dušan Bućan kao Sirogojno te Hrvoje Kečkeš kao Brigel na ovogodišnjem europskom kao i na svjetskom prvenstvu u nogometu prije dvije godine zaduženi su za humor u nogometnim minutama HTV-ova programa. Prije dvije godine utakmice su pratili iz kafića Johanezburg a ove godine su se smjestili u hotel Poznan iz kojeg ne mogu ni primirisati stadionima jer im je zbog paljenja bengalke na prvoj utakmici Eura zabranjen ulaz na ostale utakmice. Kako se duhoviti trio snašao na ovom prvenstvu otkrio nam je Zuhra, a prišapnuo nam je kakav je on navijač, koje novotarije smišlja u svojoj kreativnoj glavi i da li je zaljubljen.

Goran Kulenović je autor humorističnih tekstova

- Goran Kulenović je autor tekstova svih skečeva koje izvodimo. Nismo imali pravo nimalo improvizirati, to nam je u pojedinim situacijama teško palo jer smo imali potrebu nešto promijeniti po svom, ali bili smo poslušni – otkriva 50-godišnji komičar.

Komičarski trio pred kamerama je bio uigraniji od naše reprezentacije, pa je svako snimanje skeča prošlo glatko i bez puno ponavljanja, a jesu li duhovitim dosjetkama nekoga i uvrijedila Zuhra kaže:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Sumnjam da se netko mogao naljutiti nakon ovih skečeva jer to je stil humora kakvog je Kulenović već izbrusio u seriji “Bitange i princeze” i zbilja nema ništa uvredljivo u ovim našim malim humorističnim ulomcima. Barem se nama nije nitko žalio.

Kulenovićevi tekstovi tijekom snimanja nasmijali su i Zuhru, Kečkeša i Bućana.

- Bilo je nekih zbilja zabavnih tekstova, ali meni je zasigurno najveći favorit jedan nastavak, koji se još nije prikazao, u kojoj će Kečkeš zaprositi sobaricu – kroz smijeh govori Zuhra ne želeći nam otkriti cijeli sadržaj spomenutog nastavka. Iako nije nogometni fanatik, jer nogomet ne spada u njegove omiljene sportove, pratio je utakmice naši reprezentativaca na Euru, a nakon što su ispali, baci oko tek na pokoju utakmici tek toliko da ostane informiran o događanjima na travnjaku. 

'Premala' smo zemlja za bolji rezultat

Odlazak “vatrenih” s prvenstva prije ulaska u četvrtfinale nije ga previše iznenadio, a ima i teoriju zašto je ishod bio takav.

- Mi smo mala i slatka zemlja koja nedvojbeno ima sportaše s izvrsnim rezultatima, i na ovoliki broj stanovnika imamo puno talentiranih sportaša, ali smo bačeni u isti koš sa zemljama koje su sportove pretvorili u industriju i ulažu nama nedostižne svote novca u svoje sportaše.

>> Više o Zuhrinim planovima i o tome kako je smršavio pročitajte u 24sataExpressu uz koji na dar dobivate i Autoatlas

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 33
VIDEO

Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer
Milanović se konačno oglasio: 'Razgovori o sastavljanju nove saborske većine već traju...'
NAKON IZBORNE NOĆI

Milanović se konačno oglasio: 'Razgovori o sastavljanju nove saborske većine već traju...'

Kao i do sada, ja ću se i u ovoj situaciji do kraja držati slova i duha hrvatskog Ustava - napisao je Milanović