Obavijesti

Sport

Komentari 26

Lewis Hamilton odustao, Vettel slavio, gledatelj hodao stazom

Lewis Hamilton odustao, Vettel slavio, gledatelj hodao stazom
2

Sebastian Vettel došao je do treće pobjede u sezoni F1 i 42. ukupno na Velikoj nagradi Singapura, dok je vodeći čovjek SP-a Lewis Hamilton odustao zbog kvara

VIDEO

Velika nagrada Singapura za Svjetsko prvenstvo Formule 1 donijela je puno neočekivanih događaja. Treći put u sezoni najbrži je bio Nijemac Sebastian Vettel u Ferrariju, sekundu i pol iza njega u cilj je ušao Daniel Ricciardo iz Red Bulla, dok je treći bio još jedan ferrarijevac Kimi Räikkönen .

- Ovo je bila jedna od mojih najboljih utrka. Bila je poprilično napeta. Bilo je puno pritiska odostraga, Daniel (Ricciardo) je imao vrlo dobru utrku pazeći na svoje gume. No ja sam određivao brzinu u drugom dijelu utrke i kontrolirao razmak. Imali smo stvarno sjajan vikend - rekao je Vettel, koji je vodio od starta do cilja.

Vodeći čovjek SP-a, Britanac Lewis Hamilton , imao je vikend za zaborav. Nakon petog mjesta u subotnjim kvalifikacijama u nedjeljnoj je utrci odustao na polovici utrke zbog kvara na motoru. Prvi mu je to put u sezoni da nije završio utrku pa je Nico Rosberg četvrtim osvojenim mjestom smanjio zaostatak na čelu za Hamiltonom na 51 bod. Vettel je i dalje treći s dodatnih osam bodova minusa.

- Osjećao sam se jako optimistično i dobro se držao za vodećima. Nadao sam se brzom popravku, ali nije išlo - izjavio je Hamilton za BBC.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Održavanje utrke nakratko je došlo u opasnost nakon što je jedan gledatelj upao na stazu i nonšalantno se šetao uz njen rub. Ipak, većih problema ni tragičnih posljedica nije bilo.

VIDEO

Peto mjesto osvojio je Valtteri Bottas , šesto Daniil Kvjat , sedmo Sergio Pérez , a osmi Max Verstappen . Bodove su osvojili još i Carlos Sainz Jr. te Felipe Nasr . Sljedeća je utrka već za tjedan dana u Suzuki, gdje se vozi Velika nagrada Japana.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 26
VIDEO

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!
ZAOSTALA UTAKMICA

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!

Dinamo je u zaostaloj utakmici 5. kola HNL-a pobijedio Varaždin 2-1 golovima Baturine i Vidovića, dok je gostima gol nade dao Drožđek nakon velike pogreške Theophile-Catherinea. Ipak, Varaždinci s igračem manje nisu uspjeli do iznenađenja

Modrić ostao na klupi pa se naljutio na Ancelottija: Nemojte mi suditi po toj utakmici...
PIŠU ŠPANJOLSKI MEDIJI

Modrić ostao na klupi pa se naljutio na Ancelottija: Nemojte mi suditi po toj utakmici...

Kroos i Modrić su ove sezone bili samo jednom starteri, protiv Atletica u prvenstvu, kada je Real izgubio. Njemački veznjak obično počinje, pogotovo u najvažnijim utakmicama, dok Modrić čeka šansu s klupe
Real Madrid u drami izbacio  Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale
ČETVRTFINALE LIGE PRVAKA

Real Madrid u drami izbacio Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale

Real Madrid izborio je polufinale Lige prvaka nakon što je u lutriji penala bio bolji od Manchester Cityja, a hrvatski reprezentativci Luka Modrić i Mateo Kovačić promašili su penale za svoje momčadi