Obavijesti

Sport

Komentari 13

Bilo je to kao da je Mourinho spremao Floyda Mayweathera

Bilo je to kao da je Mourinho spremao Floyda Mayweathera
7

NISU ODUŠEVILI Najavljivana "borba stoljeća" između Floyda Mayweathera Juniora i Mannyja Pacquiaa bila je uspavanka, a Mayweather je i dalje neporažen

VIDEO

Ništa od prave “makljaže”, ništa od nokauta. Floyd Mayweather držao se one Machiavellijeve da cilj opravdava sredstvo, djelovao kao da mu je Jose Mourinho davao taktičke savjete, nakon 12 rundi pobijedio Mannyja Pacquiaa jednoglasnom odlukom sudaca te nastavio savršeni profesionalni niz (48-0).

Meč je trebao oduševiti dinamikom i kreativnošću. Najavljivan je kao najbolji u povijesti, Mayweather je prije uvjeravao da je bolji od Alija, Fraziera i ostalih legendi. A onima koji su ostali budni do pet ujutro brzo se prispavalo.

Žao mi je ljudi koji nisu spavali kako bi gledali meč stoljeća - Ivan Ljubičić na Twitteru

- Ustao sam da bih gledao meč, ali nije mi ispunio očekivanja. Drago mi je da je Mayweather pobijedio, meč je odradio taktički savršeno, onoliko koliko mu je trebalo. Pacquiao je podbacio. Po rundi je imao 35 udaraca, što je premalo. Da bi pobijedio protivnika kao što je Floyd trebao je imati minimalno 100 udaraca po rundi, oko 1000 u meču - rekao nam je olimpijski boksač Filip Hrgović.

No nije jednostavno izaći na kraj s “Pac-Manom na baterije”. U meču je prevladala Mayweatherova inteligentna taktika kojom je umrtvio filipinskog boksača.

Dakle, čekali smo pet godina zbog ovoga... kakvo razočaranje - ni Mikea Tysona nije oduševio meč

- Mayweather je perfektno odradio borbu, zasluženo je pobijedio - izjavio je bivši boksač Stipe Drviš.

- Trenutačno je najbolji tehničar u boksu, a Pacquiao je čovjek ‘na baterije’, traje do kraja meča. Nije samo tako pustiti da te netko lupa 12 rundi. Floyd je imao izvrsnu taktiku, često je mijenjao smjerove i izbacivao protivnika iz takta. Kao zmija je, izmigolji se iz svih situacija. Pacquiao je kao izazivač morao pokazati više - zaključio je Drviš.

Ne bih se volio igrati skrivača s Floydom, ne bih ga nikad pronašao - Joey Barton, kontroverzni nogometaš

Mayweather je nakon borbe izjavio da je spreman odreći se svih pojaseva kako bi za posljednju borbu u karijeri birao protivnika.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu
Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'
AMERIČKI SAN BIVŠE DEVETKE

Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'

Davor Šuker suvlasnik je restorana Top na Tropicana Avenue u Las Vegasu otvoren prošle godine. Poslovni partner Sejo Kašić kaže: Poslužujemo hrvatsku sol, masline, pršut, vina, tartufe