Obavijesti

Sport

Komentari 14

Chris Weidman obranio titulu, Cormieru Joneosv UFC pojas

Chris Weidman obranio titulu, Cormieru Joneosv UFC pojas
14

Chris Weidman lako je obranio titulu protiv Belforta. Daniel Cormier pobijedio je u 3. rundi Anthonyja Johnsona i osvojio titulu. Spektakularan je opet bio Andrej Arlovski

VIDEO

Spektakl . To je jedina moguća riječ za fanove MMM-a kad bi ih netko pitao što se dogodilo u noći sa subote na nedjelju u Las Vegasu na eventu UFC 187.

Daniel Cormier pobijedio je Anthonyja Johnsona gušenjem u trećoj rundi i naslijedio pojas Jona Jonesa u poluteškoj kategoriji. Nakon borbe gotovo se potukao s Ryanom Baderom na konferenciji za novinare. Chris Weidman bio je uvjerljiv protiv Vitora Belforta kojeg je dobio sredinom prve runde. Andrej Arlovski impresivnom je pobjedom protiv Travisa Brownea najavio pohod na titulu.

Krenimo redom. Nakon suspenzije Jona Jonesa, koji je pod utjecajem droge izazvao prometnu nesreću, pobjegao s mjesta nesreće i ozlijedio trudnicu, UFC je dao šansu Danielu Cormieru i Anthonyju Johnsonu u borbi za naslov. Johnson je krenuo furiozno, uzdrmao je Cormiera u prvoj rundi, no ovaj se izvukao.

Cormier je krenuo u rušenja i imao je kontrolu nad borbom, no u drugoj rundi Johnson ga je pogodio nogom u glavu. Cormier se opet izvukao, a u trećoj rundi je sve riješio. Iskoristio je pad snage kod Johnsona i gušenjem došao do pojasa u poluteškoj kategoriji.

REUTERS/PIXSELL

Weidman bez problema

Chris Weidman obranio je naslov bez većih poteškoća. Iako je Vitor Belfort krenuo žestoko od prve minute, Weidman se uspio izvući s razbijenom arkadom i nakon samo tri minute podigao je ruke u zrak.

REUTERS/PIXSELL

Weidman je srušio Belforta, ovaj se nije mogao izvući, Weidman se našao na njegovim leđima i tu je bio kraj. Sudac je morao prekinuti borbu.

Fantastični Arlovski

Andrej Arlovski nastavlja s impresivnim predstavama. Bivši prvak je na korak do pohoda na titulu. Arlovski je pobijedio Travisa Brownea u prvoj rundi.

REUTERS/PIXSELL

Žestoko su krenula obojica. Arlovski je već nakon 30 sekundi dobro uzdrmao Travisa. No ovaj je izdržao i udarcem desnom rukom srušio je Arlosvkog na pod. Arlovski se nekako vratio u borbu i 20 sekundi prije kraja natjerao suca na prekid. Njegova treća pobjeda od povratka u UFC.

Umalo tučnjava na 'presici'

Burno je bilo na konferenciji za tisak nakon UFC-a 187. Novopečeni prvak Daniel Cormier verbalno se sukobio s Ryanom Baderom koji mu je upao na 'presicu'.

VIDEO

Ovaj dvojac trebao se boriti na UFC-u u New Orleansu, no to je propalo zbog Jonesove suspenzije i Cormier je dobio šansu za naslov protiv Johnsona. Bader nije baš bio presretan takvim raspletom događaja.

- Dobro je, pojas je tu. A sad trebam razbiti nekog drugog. Mislim da je ovdje danas - rekao je Cormier.

Na to se iz publike digao Bader i krenuo odmah riješiti stvar.

- Ovaj lik nema poštovanja. Priprema se za borbu protiv Johnsona, a Bader mi piše gluposti na Twitteru da on zaslužuje borbu za naslov. Molim te, Ryan. Možeš doći samo po porciju batina - dodao je Cormier.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 14
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Šuker se vratio korijenima. U susjedstvu se pohvalili: 'Puno znači podrška Zlatne kopačke'
RIJETKO POJAVLJIVANJE U JAVNOSTI

Šuker se vratio korijenima. U susjedstvu se pohvalili: 'Puno znači podrška Zlatne kopačke'

Davor Šuker, bivši hrvatski nogometni reprezentativac i predsjednik HNS-a, koji se rijetko pojavljuje u javnosti, bio je u utorak u Livnu, očevu rodnom kraju, gdje je posjetio stadion Zgona i oduševio se radom kluba