Obavijesti

Sport

Komentari 10

Dos Santos protiv Overeema! "Valjda će proći doping test"

Dos Santos protiv Overeema! "Valjda će proći doping test"
1

TREĆA SREĆA Dos Santos i Alistair Overeem borit će se 19. prosinca. Dosad su se trebali boriti dvaput. Prvi put Overeem je pao na doping testu pa se ozlijedio...

VIDEO

Junior dos Santos i Alistair Overeem borit će se na UFC on FOX17 19. prosinca. Službena potvrda jedne od najiščekivanijih borbi u posljednjih nekoliko godina stigla je iz UFC-a. 

Dos Santosu i Overeemu kao da nije bilo suđeno. Brazilac i Nizozemac trebali su se boriti dvaput. Oba su meča bila otkazana. Prvi nakon što je Overeem pao na dopinškom testu, a drugi jer se Nizozemac ozlijedio. 

- Nadam se da Overeem ovaj put neće pasti na dopinškom testu. Ne biram svoje protivnike, ali neću lagati. Bit će sjajan osjećaj začepiti tom tipu usta - rekao je Junior dos Santos nakon službene potvrde borbe protiv Nizozemca.

Brazilac je službeno drugi izazivač. Jedini je borac na svijetu koji je nokautirao Werduma i Velasqueza i ako pobijedi Overeema vjerojatno će dobiti šansu za napad na titulu. Overeem je nedavno prozvao Dos Santosa.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Želim ga! U ovom trenutku ne vidim tko bi mi drugi mogao biti protivnik. To je logičan slijed događaja - rekao je Nizozemac.

Dos Santos u borbu protiv Overeema ulazi nakon pobjede protiv Stipe Miočića jednoglasnom odlukom sudaca. Overeem ima dvije pobjede u nizu, protiv Stefana Struvea i Roya Nelsona.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...