Obavijesti

Sport

Komentari 106

Filip Hrgović: Oj hrvatska mati, nemoj tugovati... Stiže zlato!

Filip Hrgović: Oj hrvatska mati, nemoj tugovati... Stiže zlato!
4

Pjevat će večeras mala skupina Hrvata ovdje u Bugarskoj. Pjevajte i vi kod kuće. Radujte se zbog mene, napisao je Filip Hrgović na Facebooku, novi prvak Europe

VIDEO

Moji snovi i molitve se ostvaruju. Naslov europskog prvaka je u mojim rukama. Oj hrvatska mati, nemoj tugovati... Pjevat će večeras mala skupina Hrvata ovdje u Bugarskoj. Zapjevajte i vi kod kuće. Radujte se zbog mene, napisao je Filip Hrgović na Facebooku nakon osvajanja europske titule u superteškoj kategoriji.

Hrgović je dominirao u finalu Europskog prvenstva u Bugarskoj protiv Nijemca Floriana Schulza i slavio jednoglasnom odlukom sudaca.

Zagrepčanin je postao tek drugi Hrvat koji je osvojio europsku titulu i prvi Hrvat na europskom tronu nakon Mate Parlova , koji je osvajao europski naslov u poluteškoj kategoriji u dva navrata, u Madridu 1971. i Beogradu 1973.

"Sad idem po svjetsko i olimpijsko zlato"

- Zlato dolazi u Hrvatsku, ostvario sam svoje snove. Nemam još osjećaj što sam zapravo postigao, ali bit će bolje kad se sve slegne. Drago mi je da rezultati dolaze u kontinuitetu - prva je izjava zlatnog europskog prvaka koji dodaje:

-  Plasirao sam se na Olimpijske igre 2016., pa osvojio europsko zlato. Sad se nadam svjetskoj i olimpijskoj medalji. Bilo je lijepo zaokružiti posao olimpijskim odličjem.

Veliki dan za hrvatski boks

Desetak minuta prije nego je Hrgović s trenerom Leonardom Pijetrajem , kolegama reprezentativcima i navijačima ponosno slušao "Lijepu našu“, iz ruku predsjednika Hrvatskog boksačkog saveza (HBS) Bone Bošnjaka brončanu medalju u poluteškoj kategoriji dobio je Hrvoje Sep, još jedan izdanak Boksačkog kluba Leonardo.

Hrvatski boksači Filip Hrgović i Hrvoje Sep vraćaju se u domovinu u nedjelju navečer, a u ponedjeljak u 12 sati imat će "presicu" u zagrebačkom Westinu.

VIDEO
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 106
VIDEO

Marca provela anketu treba li Modrić ostati u Real Madridu. Evo kako su glasovali Španjolci
SLOŽNI SU U ODGOVORU

Marca provela anketu treba li Modrić ostati u Real Madridu. Evo kako su glasovali Španjolci

Real Madrid treba još jednu godinu Modrića kako bi učvrstio zajedništvo među mladima, a oni još ponešto naučili od njega, napisao je jedan čitatelj Marce, koja je provela anketu treba li Luka ostati u Realu

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'
MARIO BUDIMIR ZA 24SATA

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'

Plus+ Bivši dinamovac Mario Budimir: Bjelica mu je jednom na treningu donio knjigu kako bi je on doma pročitao. Vjerujte, nema šanse da ju je otvorio. Kad je došao u Dinamo, sumnjali smo. A onda je došao prvi trening
Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?
OBLJETNICA VELIKOG USPJEHA

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?

Finale Lige prvaka mladih najveći je uspjeh Hajdukove akademije, ali malo je igrača dobilo priliku u seniorima. Dijelom zbog odluke čelnika kluba da jure naslov prvaka, dijelom jer se sami nisu izborili za minutažu