Obavijesti

Sport

Komentari 104

Senzacija u UFC-u: Holly Holm nokautirala je Rondu Rousey!

Senzacija u UFC-u: Holly Holm nokautirala je Rondu Rousey!
3

MELBOURNE Holly Holm nova je UFC prvakinja bantam kategorije nakon velikog iznenađenja i pobjede protiv Ronde Rousey. Holm je slavila prekidom u 2. rundi...

VIDEO

Holly Holm (34) napravila je nešto dosad nezamislivo. Dominirala je i nokautirala Rondu Rousey (28) koja je dosad bila pojam dominacije u bantam kategoriji. Holm je slavila nakon prekida u drugoj rundi na UFC-193 eventu u Melbourneu pred 56.214 navijača i uzela šest godina mlađoj Amerikanki pojas.

- Ovo je neprocjenjivo! Imala sam toliko podrške i mislila sam si: "zašto ne bih napravila ovo". I uspjela sam. Sve što ste vidjeli u borbi mi smo vježbali. Svaki njezin pokušaj primanja i zahvata, sve smo znali. Nikad nisam provela toliko vremena u teretani kao prije ove borbe - rekla je nova prvakinja Holly Holm.

Youtube

Kraj velikog niza

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Ronda je dosad bila kraljica svoje kategorije, neporažena Amerikanka pobjeđivala je svoje protivnice za 14, 16 i 34 sekunde. Nedavno je šesti put zaredom obranila titulu što je najdulji niz u povijesti UFC-a, ali i tom je nizu došao kraj. 

Holly Holm prva je borkinja koja je pobijedila Rondu. Dominirala je Holly, žestokim udarcima uzdrmala je Rondu da bi je lijevim high-kickom poslala u svijet snova. Ronda je morala u bolnicu nakon meča.

To joj je prvi poraz nakon 12 pobjeda u prijašnjih 12 mečeva. Burno je bilo na vaganju između Ronde i Holly, a sad već bivša prvakinja poručila je protivnici da je lažnjak. Očito je to sve motiviralo Holly koja je u MMA stigla iz boksačkih voda. Savršenom taktikom i razornim udarcima osigurala si je pojas. Zaslužila ga je.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 104
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...