Obavijesti

Sport

Komentari 97

Mayweather nešto teži, Tyson odalamio navijača na vaganju

Mayweather nešto teži, Tyson odalamio navijača na vaganju
14

Floyd Mayweather ima 66.22 kilograma, Manny Pacquiao 65.77 kila. Na vaganju je bilo burno. Ali ne između ove dvojice. Mike Tyson je laktom smirio jednog navijača

VIDEO

Floyd Mayweather i Manny Pacquiao odradili su službeno vaganje u Las Vegasu. Meč stoljeća je pred nama. U noći sa subote na nedjelju Amerikanac i Filipinac ući će u ring u jednoj od najskupljih priredbi u svijetu sporta.

Borba je ovo koju su menadžeri dogovarali pet godina . Za mjesto uz ring plaća se po cijeni četverosobnog stana u centru Zagreba, Mayweather i Pacquiao podijelit će 300 milijuna dolara i postati najplaćeniji boksači u povijesti.

VIDEO

Bahati Mayweather (38) , neporaženi prvak po WBC i WBA verziji, koji za sebe tvrdi da je veći od Muhammada Alija ili dvije godine mlađi i dosta skromniji Filipinac ?

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Saznat ćemo uskoro. Mayweather i Pacquiao odradili su službeno vaganje u Las Vegasu. Nije to propustio ni bivši teškaški prvak svijeta, Mike Tyson , koji se u jednom trenutku sukobio s navijačem kojeg je udario laktom.

VIDEO

Kako se radi o velter kategoriji , oba borca morala su imati ispod 66.7 kilograma. Mayweather je stao na vagu koja je pokazala 66.22 kilograma, dok je Pacquiao bio nešto lakši (65.77 kila). U dvorani na vaganju okupilo se oko 16.000 navijača, a ovo je bilo prvi put u povijesti boksa da se naplaćivalo službeno vaganje (10 dolara).

Sav prihod išao je u dobrotvorne svrhe, a filipinski navijači nadglasali su Amerikance pa je Mayweather zaradio gromoglasne zvižduke.

- Moram biti pametan i slušati svog oca. Bez njega ne bih bio ovo što jesam. Nevjerojatno je koliko je ljudi došlo na vaganje. Sad je na meni i Mannyju da se pokažemo u ringu - rekao je Mayweather .

- Borio sam se i s većim dečkima od Mayweathera. Navijači su zaslužili ovu borbu. Osjećam da će Bog biti uz mene - dodao je Filipinac .

Procjenjuje se kako meč Mayweather - Pacquaio kao brend vrijedi kao Liga prvaka i Svjetsko nogometno prvenstvo zajedno. Više na goal.comu.

Prijenos borbe počinje u noći sa subote na nedjelje u 3.30 sati na Novoj TV.

REUTERS/PIXSELL
REUTERS/PIXSELL
REUTERS/PIXSELL
REUTERS/PIXSELL
REUTERS/PIXSELL
REUTERS/PIXSELL

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 97
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener
Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...