Obavijesti

Sport

Komentari 5

MMA legenda otvara kamp u Zagrebu: Stvarat ćemo prvake

MMA legenda otvara kamp u Zagrebu: Stvarat ćemo prvake
1

Upravo ovdje namjeravamo stvarati buduće MMA borce i šampione i organizirati odgovarajuće treninge snage i izdržljivosti za odrasle i djecu, tvrdi Conan Silveira

VIDEO

Jedna od najpoznatijih svjetskih MMA ikona, američki borac Conan Silveira dovodi svoj 'American Top Team' u Zagreb. 

- Hrvatska razumije i voli sport i rasadnik je vrsnih sportaša. Zato ovdje i otvaramo American Top Team centar u Zagrebu kako za Hrvatsku tako i za cijelu gravitirajuću regiju. Upravo ovdje namjeravamo stvarati buduće MMA borce i šampione, ali i organizirati odgovarajuće treninge snage i izdržljivosti za odrasle i djecu, služeći se istom metodologijom i tehnikama koje koristimo u Americi i svijetu. Treninge će provoditi naši stručni partneri iz Hrvatske - izjavio je Conan Silveira, glavni trener i suvlasnik American Top Teama pred svoj dolazak u Zagreb u subotu, 25. travnja 2015. godine. 

Zajedno s Amerikancem Danom Lambertom i Brazilcem Ricardom Liboriom Silveira je postavio temelje i osnovao American Top Team na Floridi. ATT je najuspješniji centar MMA i ostalih borilačkih vještina te tjelesne spremnosti u posljednjih dvadesetak godina sa preko 60-ak podružnica u SAD i svijetu. Zahvaljujući upravo borilačkom reality TV showu 'The Ulitimate Fighter', pokrenutom 2005. godine, borilačke vještine (posebice MMA) postale su najbrže rastuća sportska disciplina u SAD.

Kao vrhunski borac i sudionik borilačkih televizijskih emisija, osim po treniranju sportaša, Silveira je poznat, između ostalog i po obuci borilačkih vještina namijenjenih specijalcima američke mornarice te vrhunskim tjelohraniteljima iz svijeta poznatih i slavnih. 

Pokazni treninzi u MMA vještinama, održavat će se pod vodstvom Conana Silveire i tima American Top Team Europe: Dražena Forgača, Krešimira Merčepa, Sabita Handanagića. Osim MMA treninga, provodit će se i grupni fitness treninzi snage i izdržljivosti pod vodstvom kondicijskog trenera Marina Bašića i njegovog tima trenera. Riječ je o svojevrsnim  Danima otvorenih vrata ATT -a Zagreb, koji će ugostiti i sudionike budućeg regionalnog borilačkog TV showa FIGHT OF NATIONS.

Dani otvorenih vrata provodit će se u uređenom prostoru ATT-a u Slavonskoj aveniji 3 u Zagrebu od nedjelje, 26. travnja do subote, 02. svibnja 2015. u više dnevnih termina. 

Jedinstvena je to prilika za sve profesionalne borce i zaljubljenike da iz prve ruke vide kako treninge vodi jedan od najboljih trenera svijeta Conan Silveira u vrhunski opremljenom trening postrojenju American Top Teama Europe. 

Ulaz i sudjelovanje su u razdoblju od 26. travnja do 02. svibnja 2015., po izvršenoj prijavi internetom - besplatni. Sve informacije i upis zainteresiranih za sudjelovanje na pokaznim treninzima sa Conanom Silveirom potražite OVDJE

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Dinamov zaokret: Najboljima još veće plaće, a sa strancima nikad nismo napravili razliku
'OKREĆEMO SE MLADIMA'

Dinamov zaokret: Najboljima još veće plaće, a sa strancima nikad nismo napravili razliku

Marko Marić kaže: Teško profiliramo krilne igrače, a razvijamo sjajne vezne pa takve ne treba tražiti u inozemstvu. Davanje velikih i dugoročnih ugovora djeci od 18 godina je loše. Svi koji su otišli iz Dinama sa 16 godina, do 19. su bili u puno slabijem klubu