Obavijesti

Sport

Komentari 1

Noć borilačkih sportova 2015. u V. Gorici: Spektakl zajamčen

Noć borilačkih sportova 2015. u V. Gorici: Spektakl zajamčen
3

Noć borilačkih sportova, tradicionalno sportsko događanje na kojem se predstavljaju velikogorički borilački klubovi, održat će se 9. svibnja u Parku dr. Franje Tuđmana

VIDEO

Nakon što je prošle godine Noć borilačkih sportova po prvi puta održana na otvorenom, u Parku dr. Franje Tuđmana i ovoga ćemo svibnja tu jedinstvenu manifestaciju gledati pod otvorenim nebom iza goričkog kina na dva borilišta. Boksački ring i ovoga će puta opasati tribine, a ispred njih bit će i posebno borilište za demonstracije borilačkih vještina.

Na ovim borilištima predstavit će se Karate klub Centar, Karate klub Velika Gorica, Boksački klub Velika Gorica i Taekwondo klub Velika Gorica.

- Ovom manifestacijom želimo borilačkim klubovima dati mogućnost da predstave svoje sportske dosege, a našim sugrađanima atraktivnu noć borilačkih vještina u kojoj mogu uživati kako mlađi tako i stariji - kaže zamjenik gradonačelnika Ervin Kolarec koji je stao na čelo organizacijskog odbora manifestacije.

Uz demonstracije, moći ćemo vidjeti i nekoliko borilačkih poslastica. Publici će se najprije predstaviti najmlađi taekwondoaši i karatisti, nakon čega će više razine borilačkih vještina pokazati njihove starije kolege. Stjepan Bačurin uz već poznata boksačka imena, ovoga puta će u vatru ubaciti i najmlađe polaznike svoga kluba. Kako će odmicati večer, i udarci će postajati sve ozbiljniji, pa nakon boksa u ring ulaze ultimate fight-borci koje trenira Velikogoričanin Goran Babić-Hamby.

Nakon demonstracija te bokasčkih i ultimate fight-mečeva, završnica večeri rezervirana je za Ivicu Bačurina koji će još jednom u ringu pred domaćom publikom pokazati zašto je jedan od najboljih hrvatskih boksača.

Noć borilačkih sportova u Velikoj Gorici na otvorenom uz karatiste, boksače, taekwondoaše i ultimate fight-borce donosi i poneka iznenađenja u koja se svi možete uvjeriti ako u subotu, 9. svibnja od 20 sati dođete podržati borce u Park dr. Franje Tuđmana.

- Svake godine organizaciju ove sportske manifestacije podižemo na višu razinu te ćemo to učiniti i ovaj put. Sportaši ulaganja u njih vraćaju višestruko pa se tako s razlogom ponosimo medaljama Ines Grdenić, Natalie Lovrić, Ivice Bačurina, Marine Drašković, Gorana Živkovića... Demonstracija borilačkih vještina, koja se već nekoliko godina održava u Parku dr. Franje Tuđmana, privlači veliki broj naših sugrađanki i sugrađana pa se nadamo da će tako biti i ove godine. Naše sportašice i sportaši to svakako zaslužuju - zaključuje predsjednik organizacijskog odbora Ervin Kolarec.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'
IMALA JE 12 GODINA

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'

Plakala sam tu noć, ali sljedeći sam dan prešla preko toga. Oni vjerojatno nisu odrasli oko ljudi koji se razlikuju od njih. Ne ljutim se zbog toga, rekla je mlada američka tenisačica