Obavijesti

Sport

Komentari 97

Provocirao je pa dobio batina: Cro Cop razbio Millera u LA-u

Provocirao je pa dobio batina: Cro Cop razbio Millera u LA-u
5

Amerikanac se razbacivao izjavama i vrijeđao Mirka Filipovića. No ishod je bio isti kao u Zagrebu. Cro Cop je u LA-u dominirao i pobijedio Jarrella Millera na bodove...

VIDEO

Razbit ću tog starog Mirka. On je dinosaur. Izgubio sam respekt, pričao je Jarrell Miller uoči borbe protiv Cro Copa. 

U ringu je - šutio. Šutio i dobivao batina. Suci su jednoglasno bili za Hrvata.

Mirko Filipović pobijedio je Amerikanca na Glory 17 predstavi u Los Angelesu. Hrvatski borac dominirao je u tri runde i slavio na bodove. Amerikanac se razbacivao velikim izjavama, provocirao je Mirka i najavljivao nokaut, ali je, kao i prije godinu i pol, u ringu bio gotovo nevidljiv. 

Pokušao je Miller preuzeti inicijativu od prve minute, ali dosta teško se kretao sa svoje 123 kile. Udarci Mirka sijevali su iz sekunde u sekundu. Nekoliko je puta Cro Cop dobro uzdrmao Amerikanca prepoznatljivim lijevim high-kickom. Amerikanac je bio uzdrman, a malo je nedostajalo da završi na podu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

U dva navrata Miller je nedozvoljenim udarcima u prepone uzdrmao Mirka za što je dobio i opomenu. U prvoj rundi Cro Cop je dobrim direktima držao Miller na distanci. Bio je hrvatski borac bolji. U drugoj je Cro Cop dobro pogodio Amerikanca nogom u tijelo, a Miller je tražio šanse u klinču i udarcima koljenima pokušao iznenaditi našeg borca.

U trećoj rundi Mirko je krenuo agresivno. Dobrom boksačkom tehnikom uzdrmao je Millera, uslijedio je high-kick koji je prošao kroz blok Amerikanca, ali ga je vidljivo uzdrmao. Na kraju čista pobjeda Mirka, sva tri suca bila su za njega s tim da su dva suca dala dvije runde Mirku, a jednu Milleru, dok je treći sve tri runde dao Mirku.

Mirko je ovo bila prva K-1 pobjeda u 2014. godini nakon što je, po mnogima kontroverzno, izgubio od Remyja Bonjaskog u Zagrebu. 

Miller priznao poraz

Ostavio sam srce u ringu. Nije bilo lako jer sam imao samo 25 dana za pripremu. Bilo mi je drago što sam ponovno radio s Cro Copom i želim mu sve najbolje, poručio je Jarrell Miller preko svog Facebooka nakon meča.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 97
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu