Obavijesti

Sport

Komentari 114

Ana Zaninović ispala, Japanka slavila nakon sudačke pomoći

Ana Zaninović ispala, Japanka slavila nakon sudačke pomoći
7

Hrvatska tekvandoašica Ana Zaninović u kategoriji do 57 kg izgubila je od Japanke Hamade 14-11. Suci su imali velik utjecaj na tijek borbe. Ana se nada u repasaž...

VIDEO

Ana Zaninović ispala je od Japanke Mayu Hamade (14-11) u osmini finala Olimpijskih igara u Londonu. Hrvatska tekvandoašica nije uspjela proći prvu prepreku na Igrama. Sad se nada u repasaž ako Japanka prođe u finale, ali to je jako teško za očekivati.

Ana nije dobro krenula u borbu, Japanka je povela, ali nakon vrlo sumnjive situacije. Naš trener je uložio žalbu, ali suci su dali bodove japanskoj natjecateljici. Prvu rundu Japanka je dobila 3-0. No u drugoj je Ana pokazala zašto je peta nositeljica. Preokrenula je tijek borbe naša predstavnica i povela 9-8.

U posljednjoj rundi Ana je bila neoprezna i Japanka je povela 14-11. U posljednjim sekundama meča činilo se kako je Ana trebala dobiti tri boda za udarac u glavu, čak je i na semaforu pisalo 14-14, ali suci su to poništili. 

Tijek borbe

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

1. runda

Ana nije dobro krenula u borbu. Japanka je povela 3-0 nakon sumnjive odluke sudaca. Činilo se kako je Ana prva udarila Japanku u glavu, no suci su bodove dali samo njezinoj protivnici. Anin trener uložio je žalbu, ali suci to nisu uvažili. Prva runda završila je 6-3 za Japanku.

2. runda

Fantastično je Ana krenula u drugu rundu. Preokrenula je borbu i povela. Runda je završila 9-8 za našu predstavnicu uoči posljednje borbe. Pobjednica ide u četvrtfinale.

3. runda

Izjednačeno su u posljednju rundu ušle Zaninović i Hamada. Japanka je povela i imala je 14-11. Ana Zaninović morala je ići na sve ili ništa i sekundu prije kraja sjajno je udarila Japanku nogom u glavu. Japanski trener se žalio da je vrijeme isteklo, a suci su to uvažili. Ana je ispala...

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 114
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu