Obavijesti

Sport

Komentari 24

UFC: Voljeli bismo da se i Cro Cop bori u Areni 10. travnja...

UFC: Voljeli bismo da se i Cro Cop bori u Areni 10. travnja...
7

GLADIJATORI U ARENI UFC Spektakl u Zagrebu bit će 10. travnja, a prođe li sve u najboljem redu, UFC će se vratiti u Hrvatsku. Nažalost, Filipović se neće boriti...

VIDEO

Mirko Filipović je legenda borilačkog sporta. Jednim dijelom i zbog njega je UFC došao u Zagreb. Za drugi dio su zaslužni sjajni hrvatski navijači. Tražili su da dođemo i mi smo im tu želju i ispunili, istaknuo je James Elliott, potpredsjednik UFC-a.

Veliki UFC spektakl u zagrebačkoj Areni bit će 10. travnja. Nažalost, bez Cro Copa, koji se umirovio i koji je neopravdano suspendiran na dvije godine premda mu u tijelu nije pronađen doping.

- Voljeli bismo da se Mirko može boriti u Areni. Znamo koja je on veličina u Hrvatskoj. Fanovi ga vole - kaže Elliott, koji se nada da to neće biti jedini dolazak UFC-a u Hrvatsku.

- U drugim europskom gradovima ulaznice su se rasprodale za manje od sat vremena. Vjerujem da će tako biti i u Zagrebu. Ako zaista u Areni bude spektakl, sigurno ćemo se vratiti ovamo - istaknuo je Elliott.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Šteta je što u Zagrebu neće biti niti Stipe Miočića. Američki borac hrvatskih korijena prvi je izazivač za naslov i nema sumnje da bi zbog njega Arena bila rasprodana. Pogotovo ako bi se baš u Areni borio za trofej.

- Teška kategorija je iznimno kompleksna, no nema sumnje da će se Miočić uskoro boriti za svjetski teškaški naslov - rekao je potpredsjednik UFC-a.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 24
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu