Obavijesti

Viral

Komentari 52

Australci: 'Uspjeli smo snimiti NLO koji se slučajno razotkrio'

Australski 'lovci na NLO-e' uvjereni su kako su na australskom nebu prije samo nekoliko dana na videu zabilježili objekte i letjelice koje nisu čovječjih ruku djelo

VIDEO

Nakon što je na nebu iznad Melbournea snimljen misteriozni i trokutasti objekt, 'lovci na NLO-e' iz Australije spekuliraju da nad njihovom zemljom prelijeću izvanzemaljci koji koriste naprednu tehnologiju kamuflaže svojih letjelica. 

Navodni NLO snimio je korisnik YouTubea pod imenom 'UFO Lou' i to 13. studenog. Video koji traje dvije minute zaintrigirao je brojne NLO entuzijaste.

- Nikada nisam vidio nešto poput ovoga. Objekt je statičan. Pojavi se, lebdi nekoliko minuta i onda nestane. Masivan je, a snimio sam ga s lećom od 50mm. I dok 'UFO Lou' ne isključuje mogućnost optičke varke ili refleksije, komentatori ispod videa uvjereni su kako se radi o objektu za koji nije zaslužan čovjek, prenosi Daily Mail

Nekoliko njih uvjereno je kako se skroz slučajno razotkrio isključivanjem štita koji objekt stapa s okolinom i čini ga nevidljivim za ljudsko oko na Zemlji. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Ova snimka napravljena je samo mjesec dana nakon što je NASA pomoću teleskopa 'Kepler Space' zabilježila postojanje fluktuacija u zvjezdanoj svjetlosti. Iako oni smatraju da se radi o potpuno prirodnom fenomenu, Scott Waring, urednik 'UFO Sightings Dailyja' je skeptičan. On naime misli kako se radi o 'izvanzemaljskoj mega-strukturi' tj. svemirskoj stanici izvanzemaljskog podrijetla koja je veća od Mjeseca. 

UFO Sightings Daily

Na njegove navode reagirala je i organizacija SETI koja je istražila fenomen i 'nije znašla znakove koji bi sugerirali inteligentni život'. 

No to, uvjereni smo, neće spriječiti brojne više i manje vjerojatne teorije, kao i one o postojanju 'izvanzemaljskih megastruktura'. 

UFO Sightings Daily

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 52
VIDEO

Salon u Požegi nudi besplatne tetovaže Plenkovića na prsima: 'Već sam dogovorio 4 termina'
'LJUDI MISLE DA JE PATKA'

Salon u Požegi nudi besplatne tetovaže Plenkovića na prsima: 'Već sam dogovorio 4 termina'

Iako se radi o neobičnoj ponudi, postoje oni koji su zainteresirani doživotno na koži nositi predsjednika HDZ-a

Donosimo pravila nagradne igre “Osvoji ljetovanje za cijelu obitelj”
NAGRADNA IGRA

Donosimo pravila nagradne igre “Osvoji ljetovanje za cijelu obitelj”

Od 22. travnja do 26. travnja čitatelji tiskanog izadanja 24sata moći će sakupiti kupone i osvojiti odmor za cijelu obitelj.
Pravila SMS natječaja za pretplatnike „Osvoji vrećicu za reciklažu"
NAGRADNI NATJEČAJ

Pravila SMS natječaja za pretplatnike „Osvoji vrećicu za reciklažu"

Pretplatnici tiskanog izadnja 24sata u ponedjeljak 22. 4. imat će priliku osvojiti vrećicu za reciklažu.