Obavijesti

Viral

CineStar TV Channels pokreće najuzbudljiviji filmski kanal

CineStar TV Channels pokreće najuzbudljiviji filmski kanal
9

Novi CineStar TV Fantasy jedini je TV kanal u regiji koji objedinjuje na­juzbudljivije i najmaštovitije žanrove poput misterija, fantazije, horora, znanstvene fantastike, avanture...

Uskoro nam stiže novi, jedinstveni filmski kanal posebno osmišljen za sve obožavatelje žanrova koji prikazuju likove iz mašte, stvorenja iz snova i filmove od kojih prolaze trnci i zastaje dah!

Novi CineStar TV Fantasy jedini je TV kanal u regiji koji objedinjuje na­juzbudljivije i najmaštovitije žanrove poput misterija, fantazije, horora, znanstvene fantastike, avanture, katastrofe, kao i filmove o superjunaci­ma, čudovištima te nezaobilazne animacije. Za sve one koji žele biti oča­rani, uvučeni u svijet magije i fantastičnog, za sve koji žele doživjeti najin­tenzivnije filmske osjećaje, CineStar TV Fantasy bit će prvi izbor TV kanala!

Novi kanal CineStar TV grupe, CineStar TV Fantasy, moći ćete pogledati u osnovnom paketu na odabranim TV platformama, gdje će se pridružiti već postojećim domaćim, specijaliziranim televizijskim kanalima CineStar TV i CineStar TV Action&Thriller, najgledanijim filmskim kanalima u regiji.

Proročanstva, Looper, Knjiga iskupljenja, Izvorni kod, Zla kob, Maj­stori iluzije, Zabranjeno kraljevstvo i Arthur i Maltazardova osveta samo su neki od TV naslova kojima nas povodom dolaska na televi­zijske ekrane časti CineStar TV Fantasy!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Proročanstva (Knowing)

Djevojčica u vremensku kapsulu predaje naizgled nasumičan niz brojeva koji dječak Caleb pronađe 50 godina poslije. Pokaže ga svojem ocu koji otkriva da su brojevi kodirana poruka koja sadrži točne datume, koordi­nate i brojeve poginulih svih velikih nesreća posljednjih pedeset godina, ali i datume tri velike katastrofe koje će se tek dogoditi...

Glavne uloge: Nicolas Cage, Chandler Canterbury, Rose Byrne 

Looper

Nevjerojatna priča redatelja Riana Johnsona prikazuje nemilosrdnu buduć­nost u kojoj članovi kriminalne organizacije nepoželjnu metu pošalju u pro­šlost kamo ju plaćeni ubojice slijede i ubiju. Jednoga dana Joe, i sam plaće­nik, saznaje da mu je novi zadatak otići u prošlost i ubiti – samoga sebe.

Glavne uloge: Bruce Willis, Emily Blunt, Joseph Gordon-Levitt

Knjiga iskupljenja (Book of Eli)

Postapokaliptična priča o muškarcu koji trideset godina luta, noseći sa so­bom posljednji primjerak knjige koju čuva vlastitim životom.

Glavne uloge: Denzel Washington, Mila Kunis, Ray Stevenson

Izvorni kod (Source Code)

Vojnik se budi u tijelu nepoznatog čovjeka i otkriva da se nalazi unutar vladinog eksperimentalnog programa u misiji pronalaženja bombaša. Ima samo osam minuta da spriječi tragediju, ili će to zastrašujuće iskustvo morati iznova ponoviti.

Glavne uloge: Jake Gyllenhaal, Michelle Monaghan, Vera Farmiga

Zla kob (Sinister)

Pisac specijaliziran za pisanje o stvarnim zločinima s obitelji seli u kuću stravične povijesti, gdje pronalazi kutiju punu filmova uznemirujućeg i zlokobnog sadržaja.

Glavne uloge: Ethan Hawke, Juliet Rylance, James Ransone

Majstori iluzije (Now You See Me)

Grupa od četvero iluzionista tijekom svojih nevjerojatnih nastupa zadiv­ljuju publiku, a onda ih nagrađuju novčanicama koje padaju s neba. Ot­krijte kako im to uspijeva!

Glavne uloge: Jesse Eisenberg, Mark Ruffalo, Isla Fisher

Zabranjeno kraljevstvo (The Forbidden Kingdom)

Američki tinejdžer, sasvim slučajno, pronađe relikviju kineskog mudraca i ratnika Monkey Kinga, što ga pošalje u drevnu Kinu gdje se pridružuje grupi majstora borilačkih vještina koji žele osloboditi zarobljenog Monkey Kinga.

Glavne uloge: Jackie Chan, Jet Li, Michael Angarano

Arthur i Maltazardova osveta (Arthur et la vengeance de Malta­zard)

Nakon što Arthur dobije neobičnu poruku s pozivom “upomoć!” i shvati da je njegova Selenija u opasnosti, učinit će sve kako bi joj pomogao.

Animirani

Najavu za kanal koji s nestrpljenjem iščekujemo pogledajte na linku niže, a zasad vam otkrivamo da se CineStar TV Fantasy na malim ekranima očekuje već ove jeseni!

CineStar TV kanale potražite kod svog operatera.



Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

'Malo je blijed': Dovezla leš u banku da joj potpiše kredit, ali nije 'htio' primiti olovku
DRŽALA MU GLAVU

'Malo je blijed': Dovezla leš u banku da joj potpiše kredit, ali nije 'htio' primiti olovku

Službenici banke u Rio de Janeiru u nevjerici su izvadili mobitele i snimali bizaran incident kojem su svjedočili u utorak. Naime, žena je u banku stigla s mrtvacem i nagovarala ga da joj potpiše kredit

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'
SKENDERICA 1912

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'

Od samog otvaranja, u restoran Skenderica dolaze gosti željni jednostavne, domaće hrane. Sir i vrhnje koje nabavljaju na Kvatriću ide u najfinije štrukle
Svi su ludi za Renatom! Sada je i Alan želi: 'Mijenjao bih Danijelu za nju. S Filipom me provocira'
'BRAK NA PRVU'

Svi su ludi za Renatom! Sada je i Alan želi: 'Mijenjao bih Danijelu za nju. S Filipom me provocira'

Novi je tjedan i novi zanimljivi zadaci u showu 'Brak na prvu' su pred parovima, a neke od njih posjetila je i stručnjakinja Iva…