Obavijesti

Viral

Komentari 10

Imate pristojnu djecu? Onda u ovom restoranu imate popust

Antonio Ferrari iz grada Padova na sjeveru Italije na ideju je došao nakon što je u svojem restoranu primijetio 11-članu obitelj koja se za stolom ponašala kako dolikuje

VIDEO

Vlasnik restorana u Italiji kojem je dodijalo da mu goste maltretiraju glasna i nepristojna djeca našao je, prema nekima, kontroverzno, a prema drugima, odlično rješenje - popust za pristojne obitelji.

Antonio Ferrari iz grada Padova na sjeveru Italije na ideju je došao nakon što je u svojem restoranu primijetio 11-članu obitelj koja se za stolom ponašala kako dolikuje, prema bontonu. Nagradio ih je popustom od pet posto. Otad mu je to postala praksa.

- Mislim da oko 30 posto obitelji ne zna kako izići na kraj s djecom tijekom objeda.  Previše često djeca trče po restoranu, smetaju osoblju i gostima. Treba uzeti u obzir da mi Talijani u restoranu znamo ručati i po tri sata, a naše obitelji inače su prilično glasne. Onda znate o čemu govorim - rekao je  Ferrari, koji nema djece, za Corriere della Sera.

Dodao je da ne osuđuje nikoga i da može zamisliti koliko je danas teško odgajati djecu, ali kako smatra da nešto ipak treba poduzeti kako bi se obuzdala djeca koja se prskaju vodom u toaletu restorana ili trče oko stolova drugih gostiju. Napomenuo je kako su mu se neki gosti prigovorili da je restoran javni prostor i da zato mogu raditi što žele, ali da im je odgovorio kako je on odgovoran za ono što se unutra događa. Rekao je i kako mu je prvi par kojem je dao popust na pristojnu djecu ostavio 25 eura napojnice. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Trenerica pokazala svoje tijelo bez poziranja i filtera: 'Muškarci mi govore da sam odvratna...'
ŽELI NADAHNUTI DRUGE

Trenerica pokazala svoje tijelo bez poziranja i filtera: 'Muškarci mi govore da sam odvratna...'

Iako je zbog svojih fotografija na Instagramu dobila brojne ružne komentare na račun svog izgleda, Molly to je nije spriječilo da i dalje širi poruku da je svako tijelo lijepo na svoj način

Sjećate se Kristine Mandarine? Evo kako ona izgleda danas...
FOTOGALERIJA

Sjećate se Kristine Mandarine? Evo kako ona izgleda danas...

Svi su išli po kuru C vitamina na njezin štand u Zagrebu. Pet godina nakon toga Kristina Mandarina vozi Ferrarije u Dubaiju. Imala je i nekoliko estetskih operacija. Mnogi je i ne prepoznaju
Slovenac osvojio 60 milijuna  na lutriji. Uplatio  putem interneta, čak 9 milijuna eura ide općini
SRETNIK IZ SUSJEDSTVA

Slovenac osvojio 60 milijuna na lutriji. Uplatio putem interneta, čak 9 milijuna eura ide općini

U 33. kolu igre Eurojackpot izvučeni su brojevi 2, 3, 6, 15, 35 – 1, 3 koji su igračima iz Njemačke i Slovenije donijeli dobitak u iznosu od 60.000.000 eura.