Obavijesti

Viral

Komentari 10

Izreži kupone iz 24sata: Osvoji gadgete vrijedne 20.000 kuna

Izreži kupone iz 24sata: Osvoji gadgete vrijedne 20.000 kuna
5

Glavna nagrada je LG TV, Samsung soundbar i Alcatel tablet, a dnevna nagrada, koje se može osvojiti slanjem SMS-a, je Playstation. Novi krug nagradne igre traje od petka, 17. veljače do ponedjeljka, 20. veljače

VIDEO

Od petka, 17. veljače, do ponedjeljka, 20. veljače, svaki dan ćemo objavljivati po jedan kupon u 24sata.

Glavna nagrada je paket vrijedan 20.000 kuna koji uključuje LG TV, Samsung soundbar te Alcatel tablet. Da biste konkurirali za glavnu nagradu, treba sakupiti sva četiri kupona ili tri kupona i joker kupon, koji ćemo objaviti 21. veljače. On zamjenjuje jedan, bilo koji, propušteni kupon.

Kupone treba ispuniti traženim podacima i poslati na adresu P. P. 552, 10 001 Zagreb, s naznakom Nagradna igra 24sata “24sata te nagrađuje gadgetima”. U bubanj za izvlačenje ulaze sve kuverte s kuponima koje stignu do četvrtka, 2. ožujka 2017., do 9 sati. Nagrada će se javno izvlačiti u prostorijama redakcije uz nadzor tročlane komisije 2. ožujka nakon 10 sati.

Slanjem SMS-a može se osvojiti dnevna sporedna nagrada - Playstation. Od 17. do 20. veljače svaki dan u 24sata objavljivat će se pored kupona po jedan poseban kod od tri znaka koji treba poslati uz svoje podatke: ime, prezime, adresu putem SMS-a na broj 60054. Cijena poruke je 2,40 kn s PDV-om.

Svi koji pošalju SMS, od 00:00 sati do 23:59 sati istog dana kada je objavljen kod, ulaze u dnevno kolo izvlačenja idući dan.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Trenerica pokazala svoje tijelo bez poziranja i filtera: 'Muškarci mi govore da sam odvratna...'
ŽELI NADAHNUTI DRUGE

Trenerica pokazala svoje tijelo bez poziranja i filtera: 'Muškarci mi govore da sam odvratna...'

Iako je zbog svojih fotografija na Instagramu dobila brojne ružne komentare na račun svog izgleda, Molly to je nije spriječilo da i dalje širi poruku da je svako tijelo lijepo na svoj način

Sjećate se Kristine Mandarine? Evo kako ona izgleda danas...
FOTOGALERIJA

Sjećate se Kristine Mandarine? Evo kako ona izgleda danas...

Svi su išli po kuru C vitamina na njezin štand u Zagrebu. Pet godina nakon toga Kristina Mandarina vozi Ferrarije u Dubaiju. Imala je i nekoliko estetskih operacija. Mnogi je i ne prepoznaju
Slovenac osvojio 60 milijuna  na lutriji. Uplatio  putem interneta, čak 9 milijuna eura ide općini
SRETNIK IZ SUSJEDSTVA

Slovenac osvojio 60 milijuna na lutriji. Uplatio putem interneta, čak 9 milijuna eura ide općini

U 33. kolu igre Eurojackpot izvučeni su brojevi 2, 3, 6, 15, 35 – 1, 3 koji su igračima iz Njemačke i Slovenije donijeli dobitak u iznosu od 60.000.000 eura.