Obavijesti

Viral

Komentari 3

Kad je saznao za dobitak prvo je počastio prijatelje i kupio TV

Kad je saznao za dobitak prvo je počastio prijatelje i kupio TV
1

Goran Majstorović (53) iz Viškova u nagradnoj igri 24sata pred sam Božić osvojio je 50.000 kuna poklon bonova u Konzumu. Prvo je počastio prijatelje, a supruga mu je kupila dvije perilice, sebi i kćeri

VIDEO

Ne pitajte kako se osjećam, ne mogu riječima opisati tu radost. Mislim, bih bio sretan i s 500 kuna, rekao nam je Riječanin Goran Majstorović (53).

On je u našoj nagradnoj osvojio 50.000 kuna poklon bonova u Konzumu. Njegovu kuvertu je iz mnoštva pristiglih 23. prosinca prošle godine izvukla Ava Karabatić.

- Nagradna igra je nagradna igra, nije bitno koja je nagrada, pa ipak, ovakav dobitak je velika sreća za cijelu obitelj. Pogotovo pred Božić te u siječnju kad svi ostanemo bez para - kaže presretan i nasmijani sretni dobitnik, inače fasader s Viškova.

Dodaje kako je nagrada obradovala cijelu obitelj, ali najviše unuka Patrika (7), kojemu će djed ispuniti želju i kupiti posebna svjetla za bicikl.

- On mi je pomagao u izrezivanju i skupljanju kupona te još skače od sreće. Jedva je dočekao da se slika za novine. Svaki dan me pitao kad će doći fotograf - ponosan je djed Goran.

Mlađi unuk (4) pak nema nekih posebnih želja, nego je zadovoljan igračkicama koje su mu poklonili sretni baka i djed. Do sada su supružnici potrošili tek dio novca, a ostatak će, kažu, polako trošiti, po potrebi.

- Kupili smo nešto bijele tehnike. Ja sam sebi uzeo televizor, a žena ko žena, odmah dvije perilice, jednu sebi, a drugu kćeri, te, naravno, namirnice i po sitnicu svaki drugi dan - kaže nasmijani Goran, kojemu je prvo što je učinio nakon što je saznao za nagradu bilo počastiti prijatelje odojkom.

Inače, riječki sretnik i pretplatnik omiljenih novina 24sata već sedam godina redovito igra nagradne igre, no do sada nije osvojio ništa. Ovakav se dobitak, kaže, osvaja jednom u životu, ali to ga neće spriječiti da igra i dalje, zaključuje.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Trenerica pokazala svoje tijelo bez poziranja i filtera: 'Muškarci mi govore da sam odvratna...'
ŽELI NADAHNUTI DRUGE

Trenerica pokazala svoje tijelo bez poziranja i filtera: 'Muškarci mi govore da sam odvratna...'

Iako je zbog svojih fotografija na Instagramu dobila brojne ružne komentare na račun svog izgleda, Molly to je nije spriječilo da i dalje širi poruku da je svako tijelo lijepo na svoj način

Neustrašivi mongolski ovčari letjeli su 20 sati do Zagreba da ih se prvi put predstavi svijetu!
SVJETSKA IZLOŽBA PASA

Neustrašivi mongolski ovčari letjeli su 20 sati do Zagreba da ih se prvi put predstavi svijetu!

Najveći pseći događaj na svijetu u ovoj godini i službeno je otvoren na Zagrebačkom velesajmu. Među više od 25.000 pasa nalaze se i neke ekstremno rijetke pasmine koje su prvi put izašle iz granica svoje zemlje
8 svakodnevnih navika kojima ćete značajno usporiti starenje
ZDRAVLJE I PREVENTIVA

8 svakodnevnih navika kojima ćete značajno usporiti starenje

Slijedeći osam zdravih načina ponašanja moguće je smanjiti biološku dob, otkiva istraživanje. Radi se o svakodnevnim navikama koje su dostupne na jednostavan način