Obavijesti

Viral

Komentari 15

Konačna presuda: Zbog ove su podvale svi završili u - zatvoru

Konačna presuda: Zbog ove su podvale svi završili u - zatvoru
1

Pet članova kolektiva koji stoji iza poznatog YouTube kanala 'Trollstation' završilo je u zatvorskim ćelijama zbog podvale koju su snimili u ljeto prošle godine...

VIDEO

U lipnju 2015. godine, Trollstation je u istom danu iscenirao pljačke dvije galerije u Londonu koje su u potpunosti izmakle kontroli. Nije poznato kako su oni to točno zamislili, no činjenica je da su ljudi u strahu za vlastiti život istrčavali iz galerija, a reagirati je morala i policija. 

Sve to dogodilo se tjedan dana nakon terorističkog napada u Tunisu što je također potenciralo paniku među onima koji su u tim trenucima bili u galerijama. 

Dahn van Le, osnivač Trollstationa, još je u ožujku osuđen na devet mjeseci zatvora, a u ponedjeljak su izrečene presude preostaloj četvorici. Jedan od njih dobio je kaznu zatvora od 16 tjedana, dvojica od 18 tjedana i četvrti - 20 tjedana. 

Svi oni prvotno su rekli da se ne osjećaju krivima, no prije presude su ipak priznali krivicu i izrazili kajanje zbog čega su im kazne ublažene. 

Sudac Mike Snow u izrečenoj je presudi istaknuo da su mladići pokazali 'nezrelo i opasno' ponašanje.

- Njima su se te podvale možda činile bezopasnima, ali uzrokovale su značajan stres svima koji su bili prisutni - ljudima koji imaju pravo šetati gradom bez da ih se zastrašuje na taj način. Nadamo se da će ove presude poslati snažnu poruku da ovakve stvari u Londonu nećemo tolerirati, izjavio je tužitelj Robert Short, piše BuzzFeed

No, da ne duljimo, ovdje možete  pogledati podvalu zbog koje su petorica završila u zatvoru:

Na cijeli se slučaj osvrnuo i Philip DeFranco, jedno od najpoznatijih lica YouTubea. On smatra kako su mnogi tzv. 'pranksteri' odavno prevršili svaku mjeru i ako pretjerivanje ne prestane, samo je pitanje kada će netko izgubiti i život. 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

Trenerica pokazala svoje tijelo bez poziranja i filtera: 'Muškarci mi govore da sam odvratna...'
ŽELI NADAHNUTI DRUGE

Trenerica pokazala svoje tijelo bez poziranja i filtera: 'Muškarci mi govore da sam odvratna...'

Iako je zbog svojih fotografija na Instagramu dobila brojne ružne komentare na račun svog izgleda, Molly to je nije spriječilo da i dalje širi poruku da je svako tijelo lijepo na svoj način

Slovenac osvojio 60 milijuna  na lutriji. Uplatio  putem interneta, čak 9 milijuna eura ide općini
SRETNIK IZ SUSJEDSTVA

Slovenac osvojio 60 milijuna na lutriji. Uplatio putem interneta, čak 9 milijuna eura ide općini

U 33. kolu igre Eurojackpot izvučeni su brojevi 2, 3, 6, 15, 35 – 1, 3 koji su igračima iz Njemačke i Slovenije donijeli dobitak u iznosu od 60.000.000 eura.
GLEDAJTE UŽIVO Počeo prijenos finala izložbe koja prethodi psećem spektaklu u Zagrebu
SVJETSKA IZLOŽBA PASA

GLEDAJTE UŽIVO Počeo prijenos finala izložbe koja prethodi psećem spektaklu u Zagrebu

Danas je međunarodnom izložbom pasa, na kojoj je prijavljeno gotovo 4.000 ljubimaca iz cijelog svijeta, počelo zagrijavanje za najveći svjetski kinološki spektakl. Prijenose finala uživo možete pratiti na 24sata!