Obavijesti

Viral

Ljetna akcija: pretplata 24sata ti daruje 30 primjeraka novina!

Ljetna akcija: pretplata 24sata ti daruje 30 primjeraka novina!

Pretplatite se na 24sata na 3 mjeseca po posebnoj ljetnoj ponudi jer vam darujemo još jedan cijeli mjesec pretplate! Uživajte u besplatnoj dostavi novina na kućnu adresu i brojnim pretplatničkim pogodnostima!

Što to znači?

Pretplatite se na 24sata na period od 3 mjeseca po 7-dnevnom modelu (od ponedjeljka do nedjelje), a mi vam po isteku pretplate darujemo još jedan cijeli mjesec pretplate potpuno besplatno. Cijena novina u periodu od tri mjeseca iznosi 4 kune po primjerku, a nakon toga novine sljedećih mjesec dana i dalje stižu na vašu adresu svih sedam dana u tjednu, ali ih ne morate plaćati.

Što trebate učiniti?

Nazovite 01/24 24 244 i zatražite svoju 7-dnevnu pretplatu. Bitno je napomenuti da želite pretplatu po posebnoj, ljetnoj ponudi i izgovoriti kôd “24LJETO“. Također, možete nam se javiti i na Facebook stranici 24klub nakon čega ćemo mi kontaktirati vas!

Što sve uz pretplatu dolazi?

Novine dolaze na vašu adresu 7 dana u tjednu, besplatnom dostavom, a vi ostvarujete uštedu od 20% u odnosu na kiosku, jer novine 24sata plaćate 4 kune dok na kiosku stoje 5 kn. Uz to, kao pretplatnik 24sata imate pravo na brojne pretplatničke pogodnosti: pretplatnički list koji izlazi svakog 24. u mjesecu, a donosi pregršt popusta i pogodnosti poput servisa kućanskih aparata, popusta na putovanja i kupnju različitih artikala na Mondo.hr. Zatim, očekuje vas i niz letaka s posebnim ponudama, sezonske knjižice s popustima u restoranima, termama, odmorištima, nagradne igre i natječaji s posebnim fondom nagrada samo za pretplatnike 24sata.

 

Za sve informacije vezane uz pretplatu na raspolaganju vam stoji pozivni centar na broju 01/ 24 24 244 (radno vrijeme radnim danom: 7 -17 sati; subotom: 7 – 12 sati) ili Facebook stranicu 24klub.

Uživajte u ljetu čitajući 24sata!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Trenerica pokazala svoje tijelo bez poziranja i filtera: 'Muškarci mi govore da sam odvratna...'
ŽELI NADAHNUTI DRUGE

Trenerica pokazala svoje tijelo bez poziranja i filtera: 'Muškarci mi govore da sam odvratna...'

Iako je zbog svojih fotografija na Instagramu dobila brojne ružne komentare na račun svog izgleda, Molly to je nije spriječilo da i dalje širi poruku da je svako tijelo lijepo na svoj način

Sjećate se Kristine Mandarine? Evo kako ona izgleda danas...
FOTOGALERIJA

Sjećate se Kristine Mandarine? Evo kako ona izgleda danas...

Svi su išli po kuru C vitamina na njezin štand u Zagrebu. Pet godina nakon toga Kristina Mandarina vozi Ferrarije u Dubaiju. Imala je i nekoliko estetskih operacija. Mnogi je i ne prepoznaju
Slovenac osvojio 60 milijuna  na lutriji. Uplatio  putem interneta, čak 9 milijuna eura ide općini
SRETNIK IZ SUSJEDSTVA

Slovenac osvojio 60 milijuna na lutriji. Uplatio putem interneta, čak 9 milijuna eura ide općini

U 33. kolu igre Eurojackpot izvučeni su brojevi 2, 3, 6, 15, 35 – 1, 3 koji su igračima iz Njemačke i Slovenije donijeli dobitak u iznosu od 60.000.000 eura.