Mlada djevojka snimila pornić na dječjem igralištu

Dječji park u Bartlettu (Tennessee, SAD) ovih dana nalazi se u središtu skandala zbog porno filma koji je ondje snimljen i postavljen na net

WMCTV
0 komentara

Za djecu u Bartlettu park je omiljeno mjesto, ali nedavno je bio i izabran kao odredište za snimanje eksplicitnog filma za odrasle. Film počinje sasvim nevino.
- Pomislila sam da bih danas mogla izaći malo na zrak - kaže djevojka na početku snimke. Nakon toga nevinost prestaje. Djevojka sjedne na tobogan i otkrije svoje golo međunožje.
- Ona je jednostavno drolja. Odvratno je. Mislim da se moja djeca više nikad neće spuštati na ovom toboganu - bila je reakcija Barbare Taylor, majke čije se dijete igra u ovom parku.  Danny Berryhill je baptistički svećenik koji živi preko puta igrališta.
- Nemam riječi, a ja sam baptistički svećenik - rekao je Danny aludirajući na baptističku rječitost. Televizijska postaja Action News 5 prva je otkrila sporni video, no nisu objavili gdje su ga našli. Policija se nakon objavljivanja priče 'bacila' na slučaj. Zapovjednica Tina Schaber rekla je da djevojka očito krši zakon.
- Mislim da nije prikladno niti da odrasli vide ovo u parku, a kamoli djeca - rekla je Schaber. Prema njoj djevojka i snimatelj mogli bi biti optuženi za više kaznenih djela. Nitko ne zna je li djevojka uopće punoljetna. Na svojoj internetskoj stranici napisala je kako je video snimila prošlog tjedna.