Obavijesti

Viral

Komentari 174

Mlada zadržala prezime, svekar je izvrijeđao, a gosti se potukli

Kada je mlada pred matičarem rekla da će uz prezime mladoženje ostaviti i svoje djevojačko prezime, svekar joj je doviknuo da je - kurva. Nekoliko sati kasnije sve je završilo sveopćom tučnjavom.

VIDEO

Svadbeni običaji u Srbiji su, baš kao i u Hrvatskoj i svim susjednim zemljama još uvijek u velikoj mjeri vrlo tradicionalni i konzervativni. Većina žena tako još uvijek uzima suprugovo prezime i oko toga nema puno rasprave. To je jednostavno tako. Ipak, vremena se mijenjaju pa se sve više žena odlučuje ili za dvostruko ili pak za djevojačko prezime. 

Na dvostruko se prezime odlučila i jedna mlada iz Leskovca u Srbiji. Nakon što je to izrekla pred matičarom, iz gomile se začuo povik 'Kurvo!'

Bio je to njen budući svekar. Iako se ceremonija nastavila dalje, u međuvremenu su se uspjele posvađati i majke mlade i mladoženje. 

- Koliko je bilo neugodno, toliko je bilo i smiješno jer je riječ o vrlo uglednim gradskim obiteljima, ispričao je za srpski Kurir jedan od glazbenika koji je svirao na svadbi. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Prema podacima leskovačke Matične službe u posljednjih se godinu dana tek 20% djevojaka odlučilo na svoje ili dvostruko prezime

- Kada je svekrva punici kasnije rekla da je 'glupa kurva', ova joj je odgovorila: 'A zašto sam glupa?'. Nakon toga se dvoranom prolomio smijeh, ispričao je Kuriru basist grupe koja je svirala na svadbi, a sve su potvrdili i konobari. 

To, naravno, nije bio posljednji incident na svadbi. Samo nekoliko sati kasnije sve je eskaliralo u masovnu tučnjavu nakon čega je slavlje završilo

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 174
VIDEO

Salon u Požegi nudi besplatne tetovaže Plenkovića na prsima: 'Već sam dogovorio 4 termina'
'LJUDI MISLE DA JE PATKA'

Salon u Požegi nudi besplatne tetovaže Plenkovića na prsima: 'Već sam dogovorio 4 termina'

Iako se radi o neobičnoj ponudi, postoje oni koji su zainteresirani doživotno na koži nositi predsjednika HDZ-a

Donosimo pravila nagradne igre “Osvoji ljetovanje za cijelu obitelj”
NAGRADNA IGRA

Donosimo pravila nagradne igre “Osvoji ljetovanje za cijelu obitelj”

Od 22. travnja do 26. travnja čitatelji tiskanog izadanja 24sata moći će sakupiti kupone i osvojiti odmor za cijelu obitelj.
Pravila SMS natječaja za pretplatnike „Osvoji vrećicu za reciklažu"
NAGRADNI NATJEČAJ

Pravila SMS natječaja za pretplatnike „Osvoji vrećicu za reciklažu"

Pretplatnici tiskanog izadnja 24sata u ponedjeljak 22. 4. imat će priliku osvojiti vrećicu za reciklažu.