Obavijesti

Viral

Komentari 0

Moćna Dacia Duster provozati će se sinu u prekrasni Osijek

Moćna Dacia Duster provozati će se sinu  u prekrasni Osijek
1

Svoju staru Xsaru, zamijeniti će novom Daciom. Sretna dobitnica Dragica nažalost nema položeni vozački ispit pa će novi automobil pokloniti svojem sinu Kristijanu, ipak je on najzaslužniji za dobitak

VIDEO

Za ovako super nagradu u potpunosti je zaslužan moj sin Kristijan (41). On svaki dan kada ide na posao kupi 24sata i onda ih vrati kući da bi ih ja pročitala i izrezala kupone, rekla je sretna dobitnica Dragica Sternad (81) iz Osijeka nakon što je u utorak osvojila nagradu.

Nažalost Dragica nema položeni vozački ispit, ali zato će pravi sretnik biti sin Kristijan kojemu će pokloniti auto. Najbolju mamu rado će voziti na kave s prijateljicama.

- Prvo smo mislili da nas zezaju, a i sada još čekamo da nam dođe do glave što smo zapravo osvojili pa ćemo sigurno otići proslaviti - rekao je uzbuđeni Kristijan, koji se još nije stigao pohvaliti prijateljima. Nadodao je još kako ne zna što će sa starim Citroen Xsarom. Dobro će razmisliti dok mu ne stigne Dacia, ali nije isključeno da će razveseliti nekoga u obitelji.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Trenerica pokazala svoje tijelo bez poziranja i filtera: 'Muškarci mi govore da sam odvratna...'
ŽELI NADAHNUTI DRUGE

Trenerica pokazala svoje tijelo bez poziranja i filtera: 'Muškarci mi govore da sam odvratna...'

Iako je zbog svojih fotografija na Instagramu dobila brojne ružne komentare na račun svog izgleda, Molly to je nije spriječilo da i dalje širi poruku da je svako tijelo lijepo na svoj način

Slovenac osvojio 60 milijuna  na lutriji. Uplatio  putem interneta, čak 9 milijuna eura ide općini
SRETNIK IZ SUSJEDSTVA

Slovenac osvojio 60 milijuna na lutriji. Uplatio putem interneta, čak 9 milijuna eura ide općini

U 33. kolu igre Eurojackpot izvučeni su brojevi 2, 3, 6, 15, 35 – 1, 3 koji su igračima iz Njemačke i Slovenije donijeli dobitak u iznosu od 60.000.000 eura.
GLEDAJTE UŽIVO Počeo prijenos finala izložbe koja prethodi psećem spektaklu u Zagrebu
SVJETSKA IZLOŽBA PASA

GLEDAJTE UŽIVO Počeo prijenos finala izložbe koja prethodi psećem spektaklu u Zagrebu

Danas je međunarodnom izložbom pasa, na kojoj je prijavljeno gotovo 4.000 ljubimaca iz cijelog svijeta, počelo zagrijavanje za najveći svjetski kinološki spektakl. Prijenose finala uživo možete pratiti na 24sata!