Obavijesti

Viral

Komentari 116

Muškarcu s kojim ga vara žena napisao je pismo i postao - hit

Muškarcu s kojim ga vara žena napisao je pismo i postao - hit
1

Na jednom od najvećih oglasnika u SAD-u, 'Craigslistu', jedan je prevareni suprug ostavio upute za muškarca s kojim ga, tvrdi on, vara supruga. Viralni hit izrodio se sam od sebe.

VIDEO

I dok bi većina muškaraca poludjela usred saznanja da ih supruga vara, muškarac iz Pennysylvanije to nije uzeo previše 'k srcu'. Ljubavniku svoje žene napisao je listu od deset točaka (uz fotografiju prljave čarape!) kojih bi se trebao pridržavati u ime 'mira u kući' i tako postao prava internetska zvijezda. 


Ovo je za tipa koji se seksa s mojom suprugom. Ti znaš tko si. Da, sve znam i ne, nisam ljut. Samo te molim za nekoliko stvari. Na kraju krajeva, spavaš s mojom ženom. 

1. Molim te, prestani ostavljati dignutu dasku na školjci, supruga cijelo vrijeme krivi mene i dosta mi je toga. 

2. Da, zbog tebe mogu češće u ribolov, ali molim te, prestani piti moje pivo. U redu je ako ih popiješ nekoliko (i meni je to potrebno da bi mi supruga bila atraktivna), ali ih i ostavi barem nekoliko. Ja ovdje mora biti mnogo duže nego ti. 

3. Ukoliko ih popiješ baš sve, onda sam kupi nove ili ostavi novac na stolu - ja ću ih kupiti. 

4. Kada potrošiš sav toaletni papir, molim te da ga nadomjestiš novim. Moj petogodišnji sin iz nekog razloga vjeruje da se ne treba obrisati ako nema papira. Papir držimo ispod umivaonika. Možda ti imaš prijedlog za neko bolje mjesto?

5. Nakon što poše**š moju ženu, molim te da se obrišeš s nečim za jednokratno korištenje. Koš s odjećom na desnoj strani je moj i ta odjeća je čista. Sam perem svoju odjeću, to ne radi ona. Prošli tjedan jedna je majica bila potpuno slijepljena. 

6. Molim te, nemoj mojoj djeci govoriti da si im ujak. Oni su samo mladi, nisu glupi. 

7. Molim te da prestaneš pojačavati grijanje. Ja plaćam račune. 

8. Kada ti pita izgleda li u nekim hlačama debelo, reci 'ne'. Ako joj kažeš 'da', onda će možda promisliti prije nego što pojede cijelu kanticu sladoleda i tako smršaviti, ali jedino što ćeš učiniti je dati joj dodatan razlog da kupuje još više odjeće u kojoj će izgledati isto tako debelo. 

9. Prestani jesti domaće slastice. One kolače koje si pojeo poslala mi je majka za rođendan. Moja supruga ništa ni približno ukusno nije pripremila već godinama. 

10. Pokušaj mijenjati težište kada sjediš u mojoj fotelji. Na lijevoj si strani napravio udubinu i to me jako iritira kada gledam utakmice na TV-u. 

Na kraju ti želim zahvaliti što si ju izveo na ručak na Valentinovo. Poslije nije bila gladna kao inače pa je naručila samo jedan obrok. Uz takve ću uštede djecu uskoro moći odvesti u kino. Nadam se da mi možeš pomoći sa svim ovim stvarima jer će biti nezgodno ako ću joj se morati suprotstaviti. Ukoliko mi možeš uskočiti, ja ću ti javljati kada odlazim i kada dolazim da ne moraš žuriti. 

P.S. Početkom travnja odlazim s djecom na četiri dana. Ako ti ponestane piva, iznad frižidera čuvam bocu votke. 

Ovo nije napisao nitko pod imenom 'Jack S.' 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 116
VIDEO

Najbizarnije igrice Hrvata u krevetu: Probali su s puževima. Zapeli su mu, znate već gdje...
PUŽ MUŽ VADI ROGE VAN!

Najbizarnije igrice Hrvata u krevetu: Probali su s puževima. Zapeli su mu, znate već gdje...

Dežurni liječnik zasukao je rukave i pokušao ih je 'evakuirati', no spašavanje je propalo. Pokušali su i druge tehnike, a da stvar bude gora, muškarcu je partnerica u uretru ugurala i kapaljku!

Sjećate se Kristine Mandarine? Evo kako ona izgleda danas...
FOTOGALERIJA

Sjećate se Kristine Mandarine? Evo kako ona izgleda danas...

Svi su išli po kuru C vitamina na njezin štand u Zagrebu. Pet godina nakon toga Kristina Mandarina vozi Ferrarije u Dubaiju. Imala je i nekoliko estetskih operacija. Mnogi je i ne prepoznaju
Slovenac osvojio 60 milijuna  na lutriji. Uplatio  putem interneta, čak 9 milijuna eura ide općini
SRETNIK IZ SUSJEDSTVA

Slovenac osvojio 60 milijuna na lutriji. Uplatio putem interneta, čak 9 milijuna eura ide općini

U 33. kolu igre Eurojackpot izvučeni su brojevi 2, 3, 6, 15, 35 – 1, 3 koji su igračima iz Njemačke i Slovenije donijeli dobitak u iznosu od 60.000.000 eura.