Obavijesti

Viral

Komentari 24

Olako shvatio pojam braka: On nije oženio jednu, već 28 žena

Bangladeš: Vlasti su uhitile 45-godišnjeg Yasina Byaparija zbog poligamije koja je zabranjena. Zahtjev je podnijela njegova 25. supruga imena Tania. Valjda se smatrala viškom...

VIDEO

Bangladeška policija uhitila je 45-godišnjeg Yasina Byaparija pod sumnjom za brak s gotovo 30 žena. Točnije, brojka je stala na 28, a dotični je uhićen u društvu svoje 27. supruge. Da situacija bude još bizarnija, zahtjev za uhićenjem podnijela je 25. supruga imena Tania, koja se očito smatrala viškom u čitavoj priči.

Sud je izdao nalog za uhićenje, što je dovelo do samog privođenja u jednom bangladeškom selu. Priča ide dalje, pa tako Bangladesh News 24 piše da su se Yasin i Tania oženili još 2011. godine, da bi ona nakon rođenja kćeri saznala da nije njegova jedina žena.

Naravno, izgubila je kompas i krenula u opsežnu istragu te otkrila imena i adresa 17 njegovih supruga, ali i još njegove djece - dvije kćeri s drugom, sina s trećom i sedmom te kćer s 24. suprugom.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Bangladeški Casanova je nakon vjenčanja s Tanijom počeo sve češće izbivati od kuće, što je njoj nakon nekog vremena postalo sumnjivo, a uskoro ju je počeo i fizički zlostavljati.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 24
VIDEO

Donosimo pravila nagradne igre “Osvoji ljetovanje za cijelu obitelj”
NAGRADNA IGRA

Donosimo pravila nagradne igre “Osvoji ljetovanje za cijelu obitelj”

Od 22. travnja do 26. travnja čitatelji tiskanog izadanja 24sata moći će sakupiti kupone i osvojiti odmor za cijelu obitelj.

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'
SKENDERICA 1912

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'

Od samog otvaranja, u restoran Skenderica dolaze gosti željni jednostavne, domaće hrane. Sir i vrhnje koje nabavljaju na Kvatriću ide u najfinije štrukle
Da nije stranih sudaca, imali bismo pakao, a želim zaigrati za Rijeku, ali mi Sopić neće dati!
DAMIR MIŠKOVIĆ ZA 24SATA

Da nije stranih sudaca, imali bismo pakao, a želim zaigrati za Rijeku, ali mi Sopić neće dati!

Plus+ Naslov iz 2017. nas je financijski unazadio dvije godine, a vjerojatno će i ovaj. Ali ovaj put imamo puno ponuda za sve naše igrače, ali najviše za jednog. Uvjeren sam da će Rijeka biti prvak, kaže Damir Mišković