26 komentara

Osvoji prostranu SEAT Atecu koja vozača ostavlja bez daha

SEAT Ateca kao prvi SUV model brenda već je dobio titulu ‘Best buy car u Europi za 2017. godine’. Ovaj auto možeš osvojiti od 17. do 26. ožujka. VIše o nagradnoj igri saznajte u redovnom tiskanom izdanju 24sata

Foto: ilustracija

Dizajn, udobnost, lakoća vožnje, omjer vrijednosti i cijene te razvijena prodajno-servisna mreža, sve to SEAT Atecu čini najispativijom opcijom za kupce.

POGLEDAJTE VIDEO:

Čitaj 24sata i osvoji super atraktivnu Seat Atecu. Tagiraj prijatelja kojem želiš ovaj auto... Više na http://bit.ly/2m42dyv

Posted by 24sata on 16. ožujka 2017

Zbog svega toga je u okviru izbora Autobest 2017. dobila međunarodno priznanje kao Best Buy automobil u Europi za 2017. godinu. SEAT Ateca prvi je španjolski SUV u povijesti. Na prvi pogled izgleda moćno i snažno, s prepoznatljivim Seatovim dizajnerskim smjernicama, poput prednje rešetke hladnjaka ili svjetala. Osim izgleda, najveća njezina prednost jeste to što ima VW komponente. Podvozje, motore, mjenjače, pa i ostalu tehniku dijeli s Tiguanom. Iako nešto kraća od njega, nudi mnogo mjesta na stražnjim sjedalima i prtljažnik od 510 litara.

Foto: Gemma Rubio espin

Za pogon je zadužen 1,6 TDI koji razvija 115 KS. Dovoljno je snažan za ovaj auto, a to potvrđuju i vrlo dobre performanse, dok je s potrošnjom od šest litara i prilično štedljiv. U vožnji Ateca oduševljava. Izravan i komunikativan upravljač, precizan mjenjač sa šest brzina i sposoban ovjes čine Atecu zabavnijom od gotovo svih konkurenata. U zavoju nema naginjanja, a ponašanje više podsjeća na sportski kompakt nego na SUV.

Želite li osvojiti ovaj auto morate od 17. ožujka sakupiti 10 kupona. Više o ovoj nagradnoj igri potražite u tiskanom izdanju 24sata.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message