Obavijesti

Viral

Komentari 5

Paranormalna iskustva: Ovi policajci vjeruju da su istinita

Paranormalna iskustva: Ovi policajci vjeruju da su istinita
1

Misteriozan glas spasio je bebu, u postaji se pojavio duh, tijekom akcije spašavanja 11. rujna pojavila se misteriozna žena. Ovo su samo neke od priča za koje policajci tvrde da su ih doživjeli

VIDEO

Policija ima težak posao na kojem često svjedoče mučnim scenama. U nekim pak slučajevima policija odgovara na pozive sasvim drugačije od onih na koje su navikli...

Vidio je duha u postaji?

Policajac Karl Romero je 2014. godine jednu subotu obavljao dužnost u policijskoj postaji u gradiću Española u Novom Meksiku. Pratio je nadzorne kamere i večer je bila opuštena i mirna. Sve je bilo u redu dok Romero nije primijetio nešto čudno u predvorju postaje. Prvo je mislio da se na kameri pojavio kukac, a onda je primijetio ljudske noge.

Romero je kasnije tvrdio kako je uvjeren da je bila riječ o duhu. Ulaz u postaju je, naime, blokiran vratima i osiguran alarmima koji nisu reagirali. Kada je to sljedeće jutro prijavio, mnogi kolege su mu povjerovali. Neki su mu ispričali svoja iskustva. Rekli su mu da su čuli neobjašnjivu buku u postaji.

Romero je svoju priču ispričao za KOAT TV. Rekao je kako vjeruje da je riječ o duhu koji bi mogao imati veze s nekim od neriješenih ubojstava zadnjih nekoliko godina. 

Misteriozna žena dijelila im sendviče

Frank Marra, koji je danas u mirovini, bio je jedan od policajaca koji su bili na intervenciji tijekom 11. rujna 2001. godine. Radio je u različitim smjenama. Tek je 2013. godine prilikom predstavljanja knjige "Hallowed Ground" ispričao da je tada doživio paranormalno iskustvo.

Marra je rekao kako je čuo da njegove kolege pričaju da su vidjeli ženu odjevenu u odjeću Crvenog križa sličnu onoj kakva se nosila za vrijeme Drugog svjetskog rata. Žena je spasiocima dijelila kavu i sendviče. Marra se sjetio da je i on vidio ženu koja bi svaki put nestala kada bi joj se pokušao približiti.

Nekoliko policajaca je tvrdilo da su vidjeli dugu sjenu "crne mase" između ruševina. Marra je posjetio medija koji mu je rekao da je vjerojatno svjedočio prelasku duša na drugi svijet. Marra je uvjeren da je to istina. 

Misteriozan glas spasio bebu?

Jennifer Groesbeck se u ožujku 2015. godine u Utah vraćala s večere kod oca. Sletjela je u ledenu rijeku. Auto u kojem su bile Jennifer i njezina 18 mjeseci stara kćerkica Lily djelomično je bio u vodi čak 14 sati. Našao ga je ribič koji je vidio kako kroz prozor visi ruka. Pozvao je spasioce.

Prvo su stigla četiri policajca. Potom su došla još trojica i vatrogasci. Nekoliko njih je završilo u bolnici zbog pothlađivanja tijekom spašavanja. Operaciju su snimili kamerama. U jednom su trenutku snimili slabi glas odrasle osobe na koji je policajac Jared Warner odgovorio: "Dolazimo, pomoći ćemo vam".

Nakon toga pronašli su Jennifer (25) i zaključili da je već dulje vrijeme mrtva. No primijetili su da je na stražnjem sjedalu u sjedalici beba. Bila je pothlađena i u kritičnom stanju, ali živa. Hitno su je odvezli bolnicu. Tamo se oporavila i kasnije se vratila kući. Četvorica policajaca kasnije su raspravljali o tome čiji su glas čuli.

Jedan od njih Tyler Beddoes vjeruje kako zna odgovor na to pitanje. Kaže kako je uvjeren da je curicu spasio "nebeski čuvar".

Kišni čovjek

Zatvorenik Don Decker je 1983. pušten kako bi otišao na sprovod svog djeda i bio je smješten kod obitelji prijatelja u Stroudsburgu u Pennsylvaniji. Prao je ruke u kupaonici kada mu se počelo vrtjeti u glavi i pao je na pod. Pridigao se i sišao je po stepenicama i tada ga je prijatelj Bob Kieffer pitao što se dogodilo jer je imao duboke ogrebotine na zglobu.

Don mu je rekao da je imao viziju starijeg čovjeka koji je na glavi imao krunu i da je onda pao. Ubrzo nakon toga voda je počela kapati s krova i curiti iz zidova. Kieffer je pomislio da su pukle cijevi. Uskoro su shvatili da se cijevi nalaze na drugoj strani kuće i da nisu neispravne. Voda je tada u kuću padala kao kiša. Kieffer je pozvao svojeg stanodavca, ali mu on nije uspio pomoći. Tada su obojica vidjeli kako je Decker u transu i pozvali su policiju. Decker je počeo levitirati i udarati u zidove, a na tijelu su mu se pojavile nove ogrebotine.

Policajci John Baujan i Richard Wolbert su došli na intervenciju. Baujan je povjerovao da se dogodilo nešto paranormalno dok Wolbert nije bio uvjeren u to i kuću je napustio bez da je napisao izvješće. Sljedeće jutro druga dvojica policajaca su došli u kuću.

William Davies i John Rundle su rekli kako su svjedočili tome kako zlatni križ prži Deckerovo tijelo i kako Decker levitira i udara o zidove. Nakon što se Decker vratio u zatvor, u njegovim ćelijama često je curila voda iz zidova. Zvali su i vodoinstalatera koji je ubrzo otišao bez objašnjenja. Neki su policajci bili uvjereni da je Deckera opsjeo vrag

 

Opsjednuta kuća

Latoya Ammons i baka Rosa Campbell su bile uvjerene da je troje Latoyine djece opsjednuto. Godine 2014. živjeli su u kući u Indiani. Djeca su navodno levitirala, a u kući su se pojavljivali misteriozni otisci prstiju. Onda se pojavila snimka koja je pokazivala "duha" na trijemu kuće. Ipak, kasnije se pokazalo da je snimka lažna. To ipak nije spriječilo policiju, svećenika i socijalne radnike da i dalje inzistiraju na tome da se u kući nalaze demoni.

Tvrdili su da se u kući nalazi i do 200 demona, a da zbog toga djeca govore dubokim glasovima, zločesto se smiju, a oči im ispadaju. Njihov liječnik nije baš bio uvjeren u to i tvrdio je da se djeca tako ponašaju jer ih majka ohrabruje.

Djeca su oduzeta majci, ali su kasnije vraćena i obitelj živi u drugoj kući. Otada nisu prijavljene nikakve paranormalne aktivnosti.

"Kuća demona" je uništena u siječnju 2016. godine nakon što ju je kupio Zak Bagans, ekskluzivni producent američke serije "Ghost Adventures".

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Usred groblja u Slatini ovaj tip pere auto: 'Riješio se punice'
URNEBESNI KOMENTARI

Usred groblja u Slatini ovaj tip pere auto: 'Riješio se punice'

'Joj pa i u Austriji se tako radi', napisao je jedan korisnik društvene mreže. 'Čovjeku se nešto prosulo po tepihu pa ispire...', dodao je drugi

VIDEO Proljetna snježna idila na Sjevernom Velebitu: Zavižan zabijelilo 27 centimetara snijega
zima u proljeće

VIDEO Proljetna snježna idila na Sjevernom Velebitu: Zavižan zabijelilo 27 centimetara snijega

Sjeverni Velebit - Iako smo u kalendarskom proljeću, na Velebitu je prava zima. U noći s ponedjeljka na utorak na Zavižanu je palo 27 centimetara snijega. -Cesta od Babića Siče nije očišćena i nije prohodna za osobna vozila i autobuse. Kako se danas i sutra očekuju nove snježne padaline, trenutno ne preporučujemo posjet Parku-, napisali su iz Nacionalnog parka Sjeverni Velebit. Kako snježna idila izgleda koncem travnja, pogledajte u videu
Najveselija pseća fešta: 620 retrivera nakon velike Svjetske izložbe seli se u Veliku Goricu!
RETRIEVER WEEKEND

Najveselija pseća fešta: 620 retrivera nakon velike Svjetske izložbe seli se u Veliku Goricu!

U prostranom parku Osnovne škole Eugena Kvaternika, osim specijalnih izložbi retrievera iz cijelog svijeta, bit će predstavljeni i psi za traženje droge i eksploziva. spasilački i potražni psi te terapijski i psi pomagači