Obavijesti

Viral

Komentari 7

Po prvi puta u Hrvatskoj party od 100 sati bez pauze

Po prvi puta u Hrvatskoj party od 100 sati bez pauze
1

Jedna od TOP 3 stvari koje moraš napraviti ovo ljeto je ULTRA PARTY VLAK i 100 sati partijanja u komadu, bez stajanja. Doživljaj Ultre biti će bolji nego ikad...

VIDEO

Osim festivalske ulaznice za sva tri dana , napokon si i bez brige što se tiče smještaja i prijevoza .  I to ne bilo kakvog, spremamo najluđi i najduži vlak ikad viđen na ovim prostorima.

Organizirana je specijalna linija od Zagreba do Splita i natrag party vlakom u kojem glazbu pušta DJ Matroda , resident Entera Zagreba sa vagonima za svu Ultra žednu ekipu.  Prije samog puta, check point je na warm up partyju na otvorenom nedaleko Željezničkog kolodvora u Zagrebu.  Uz zalazak sunca, čeka te piće dobrodošlice i upoznavanje s ekipom s kojom ćeš biti na partyju točno 100 sati bez pauze. Svo vrijeme prati te i redakcija Enter Zagreba na čelu s Ivanom Vukušićem .

Nakon što party vlak stigne u Split, razmještamo se u busevima koji nas iste minute voze u Beachville Kamp u Omišu gdje ovisno o paketu možeš imati unaprijed rezervirani i plaćeni šator za spavanje. Organiziran je i svakodnevni shuttle  prijevoz od Kampa do splitskog Poljuda na Ultra Europe Music Festival. Pobrinuli smo se i za Enter korner u Kampu gdje će 0-24 DJ-evi, između ostalih i Matroda brinuti da je raspoloženje non stop iznad nivoa. Svako poslijepodne možeš se uključiti i u live program Enter Zagreba koji će se po prvi puta prenositi izvan redakcije. Doslovce smo svi zajedno 100 sati na partyju koji ne staje do povratka u Zagreb u utorak, 13.07.

VIDEO

Ovisno o željama i kombinaciji prijevoza, ulaznice i smještaja, spremno je pet različitih paketa .  Svi uključuju Warm up party i prijevoz Ultra Party Vlakom.

All inclusive Paket za dvoje uključuje sve od Warm up partyja 09.07. u večernjim satima, prijevoza Ultra Party Vlakom Zg- St- Zg, prijevoza do Beachville kampa u Omišu, smještaj u Kampu s uključenim šatorom za spavanje, svakodnevni shuttle prijevoz od Kampa do Poljuda i ulaznicu za sva tri dana Festivala. Cijena ovog Paketa za dvoje do 30.6. je 3298 kuna uz mogućnost obročnog plaćanja .

Za one koji već imaju svoju ulaznicu za Festival, spreman je Paket s Warm up partyjem, prijevozom i smještajem.  Ako već slučajno imaš organiziran smještaj kod tete u Splitu – nema problema. Uzmi paket koji uključuje Warm up party, prijevoz i ulaznicu. Uglavnom, koju god kombinaciju smislio, mi smo je proveli u djelo.

Ultra Party Vlak

Provjeri vrste Paketa i nabavi svoj na ticketshop.hr/vlak odnosno na prodajnim mjestima Ticketshopa.

Kad bolje razmislimo, jako se dobro naspavaj prije Ultre s nama jer tko preživi 100 sati Enter partijanja u komadu, imat će priču za cijeli život.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

VIDEO Snimili su misteriozne krugove iznad Karlovca: 'Što je ovo? Možda i nismo sami...'
'NISAM OVO NIKAD VIDIO'

VIDEO Snimili su misteriozne krugove iznad Karlovca: 'Što je ovo? Možda i nismo sami...'

Iznad Karlovca su snimljeni krugovi na nebu. Snimke su stigle i sa sjevera Hrvatske. Čitatelji su zbunjeni. Kažu da ovako nešto nikad nisu vidjeli

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'
SKENDERICA 1912

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'

Od samog otvaranja, u restoran Skenderica dolaze gosti željni jednostavne, domaće hrane. Sir i vrhnje koje nabavljaju na Kvatriću ide u najfinije štrukle
Da nije stranih sudaca, imali bismo pakao, a želim zaigrati za Rijeku, ali mi Sopić neće dati!
DAMIR MIŠKOVIĆ ZA 24SATA

Da nije stranih sudaca, imali bismo pakao, a želim zaigrati za Rijeku, ali mi Sopić neće dati!

Plus+ Naslov iz 2017. nas je financijski unazadio dvije godine, a vjerojatno će i ovaj. Ali ovaj put imamo puno ponuda za sve naše igrače, ali najviše za jednog. Uvjeren sam da će Rijeka biti prvak, kaže Damir Mišković