Obavijesti

Viral

Komentari 50

Policajka djevojčicama oduzela cvijeće koje su ubrale za mamu

Policajka djevojčicama oduzela cvijeće koje su ubrale za mamu

Otac je snimio policajku u oduzimanju cvijeća njegovim kćerima koje su ga nabrale majci i baki. Optužila ih je da su prekršili zakon, odnosno uništili javnu imovinu

VIDEO

Šokirani otac dviju djevojčica, Rosemary (10) i Emily (5), nije mogao izaći na kraj s tvrdoglavom policajkom pa ju je odlučio snimiti uz najavu da će video staviti na YouTube. To službenicu nije spriječilo u obavljanju svoga posla koja je objasnila kako su djevojčice prekršile zakon te da im je to cvijeće morala oduzeti

David Taylor (31) više nije u braku s majkom svoje djece, no trudi se da su kćeri u svakom trenutku svjesne figura obaju roditelja. Tako se, vraćajući ih majci, parkirao pored ceste kako bi i njoj i baki nabrale cvijeća. Kako je kasnije izjavio nabrale su 27 narcisa kako bi ih poklonile mami i baki povodom Majčina dana, a kada su se okrenuli čekala ih je policijska službenica.

Stolar iz Nottinghama šokirao se kada je shvatio da policajka namjerava nabrano cvijeće - zaplijeniti. 

- Rekao sam kćerima da ne beru previše, tek toliko koliko mogu ponijeti u ruci. One su nabrale točno 27 narcisa, a kad smo krenuli prema autu, čekala nas je policajka s riječima kako to ne bismo smjeli činiti. Rekao sam da razumijem, ali iza nas nalazile su se stotine narcisa i nedostatak ovih 27 nikom neće smetati, no nije promijenila mišljenje, prepričava otac.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Objasnila je da je branje cvijeća ilegalno te ga je djevojčicama oduzela. Oca je šokirao njezin čin te je počeo snimati govoreći da će sve objaviti na YouTubeu. David, koji se razveo od njihove majke kazao je kako bi pristao platiti kaznu samo da mu kćeri mogu zadržati cvijeće.  

- Razumijem njezino postupanje, ali cvijeće je već bilo ubrano. Zašto ga je morala oduzeti mojim djevojčicama?, požalio se kasnije otac.

Nottinghamska policija potvrdila je postupak njihove službenice te dodala da su cvijeće kasnije odnijeli u obližnji vrtlarski dom tako da ono nije propalo.

Berry Hill Lane gdje se dogodila nemila scena, prepoznatljiv je u okolici po narcisima, a otac sada djevojčicama mora objasniti na koji su način točno prekršile zakon berući ga.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 50
VIDEO

VIDEO Cesta za nigdje, zebra ni za što, stepenice ni do čeg: Ovo su bizarne gradnje u Hrvatskoj
POGLEDAJTE KOMPILACIJU

VIDEO Cesta za nigdje, zebra ni za što, stepenice ni do čeg: Ovo su bizarne gradnje u Hrvatskoj

HRVATSKA: Ovo nema nigdje na svijetu, pomislili smo često kad bismo ugledali neku novu građevinsku soluciju koje su se Hrvati dosjetili. Nešto je tu privatne gradnje, za većinu su odgovorne vlasti, a zajednička osobina im je bizarnost. Nešto od ovoga je u međuvremenu popravljeno ili je nestalo, ali fotografije nam ostaju. Ovo su najčudnija i najbizarnija građevinska rješenja u Hrvatskoj.

Air Plenković je postao TikToker. Objavio prvi video. Netko mu je dobacio loptu: 'Jel bilo dobro?'
POGLEDAJTE VIDEO

Air Plenković je postao TikToker. Objavio prvi video. Netko mu je dobacio loptu: 'Jel bilo dobro?'

Radujem se našim raspravama i dijalogu, rekao je Andrej Plenković koji se uključio na TikTok. Njegov prvi video u sat vremena pregledan je oko 6000 puta
VIDEO Dalmatinski Spiderman spustio se niz zgradu: 'Možda se nečiji muž ranije vratio doma...'
POTEZOM NASMIJAO INTERNET

VIDEO Dalmatinski Spiderman spustio se niz zgradu: 'Možda se nečiji muž ranije vratio doma...'

HRVATSKA - Nižu se reakcije na snimku starijeg gospodina koji se spušta niz zgradu na ne baš uobičajen način. Objava na popularnoj Instagram stranici "Dnevna doza prosječnog Dalmatinca" je u kratkom roku prikupila na stotine 'lajkova' i komentara, a starijeg gospodina su neki s razlogom prozvali - Dalmatinski Spiderman. "Možda je muž ranije došao doma", "Barem ima gaće na sebi", "Bježi od svoje kuće i ukućana", "Išao je viriti susjedu koja se presvlači", samo su neki od komentara. Što ga je nagnalo da se na ovaj način spušta niz zgradu vjerojatno nećemo doznati, ali ima onih koji krivca vide u južini.