Obavijesti

Viral

Pravila i uvjeti sudjelovanja - nagradni kviz Nassfeld

Pravila i uvjeti sudjelovanja - nagradni kviz  Nassfeld
1

Nagradni kviz brzine "Nassfeld" raspisuje: 24sata d.o.o. (OIB: 78093047651), Oreškovićeva 6H/1, 10000 Zagreb i NLW Tourismus Marketing GmbH (dalje: priređivači) koji imaju sva prava i obveze koja proizlaze iz nagradnog kviza brzine

VIDEO

TRAJANJE I SVRHA NAGRADNOG KVIZA

Nagradni kviz brzine, u kojem se traži igrač koji će u najkraćem vremenskom periodu točno odgovoriti na postavljena nagradna pitanja, raspisuje se u svrhu promocije elektronske publikacije www.24sata.hr koje je priređivač 24sata d.o.o. nakladnik te NLW Tourismus Marketing GmbH, te marketinške aktivnosti 24sata d.o.o.. Nagradni kviz traje od 1.11.2016. godine do 15.11.2016. godine u 14 sati na web adresi 24sata.hr.

FOND NAGRADA KOJI UTVRĐUJE ORGANIZATOR

Fond nagrada sastoji se od vaučera koji uključuje 2 noći za dvije osobe u jednom od hotela**** na Nassfeldu – Pressegger See polupansion s uključenom 3-dnevnom skijaškom kartom. 
Pobjednik će biti kontaktiran o nagradi.
Vaučer je iskoristiv u zimskoj sezoni 2016/17, osim slijedećih perioda: Božić, Nova Godina i Austrijskih školskih praznika u veljači. Hotel odabire organizator. Vaučer nije prenosiv niti se ne može preprodati.

PRAVO SUDJELOVANJA

Pravo prijave za sudjelovanje u ovom nagradnom kvizu brzine imaju sve punoljetne fizičke osobe iz Hrvatske i/ili inozemstva, osim zaposlenika Organizatora kao i članova njihovih užih obitelji (roditelji, supružnik, djeca, sestre i braća), koji odgovore točno na sva pitanja u kvizu i ispune kontakt obrazac svojim osobnim podacima (ime i prezime, adresa stanovanja, grad, adresa e-pošte, telefon) na 24sata.hr. Pravna osoba ne može biti sudionik nagradne igre. Prijavom na nagradni kviz prihvaćaju se Pravila kviza.

PROGLAŠENJE POBJEDNIKA NAGRADNOG KVIZA

Nagradni kviz traje od 1.11.2016. godine do 15.11.2016. godine nakon čega slijedi pregled najboljih rezultata. Igrač koji je točno odgovorio na nagradna pitanja u najkraćem vremenskom roku osvaja nagradu navedenu u članku Fond nagrada. Dobitnik će biti objavljen na web adresi 24sata.hr 17.11.2016. godine tijekom dana.

Dobitnik ne može biti osoba koja je osvojila neku od nagradu na natječajima portala www.24sata.hr u posljednja dva mjeseca od početka kviza.

PREUZIMANJE NAGRADE

Dobitnik ovog kviza  bit će obaviješten o dobitku nagrade putem telefona, e-maila ili preporučene pošte u roku od 10 dana od dana završetka kviza. Ako dobitnik u roku od 10 dana ne odgovori na dopis, e-mail ili telefonski poziv, nagradu neće moći realizirati. Nagrada nije prenosiva na treću osobu ili zamjenjiva za novac.

SUDIONICI U NAGRADNOM KVIZU

Sudionici ovog nagradnog kviza ne mogu zahtijevati nagrade u većim količinama ili drukčije nagrade od onih koje su navedene u ovim Pravilima od strane Organizatora. Prijavom sudjelovanja u ovom nagradnom kvizu, sudionici prihvaćaju Pravila ovog kviza. Svi sudionci nagradnog kviza prihvatom ovih pravila ujedno prihvaćaju primanje newslettera 24sata d.o.o. i NLW Tourismus Marketing GmbH. Sudionici u nagradnom kvizu – dobitnici - prihvaćaju obvezu objave imena za potrebe priređivača nagradnog kviza.

POGREŠNE I NEREGULARNE PRIJAVE

Pogrešne ili nepotpune prijave su nevažeće i ne daju pravo podnositeljima ni na kakvu naknadu ili na sudjelovanje u nagradnom kvizu. Svi sudionici za koje se utvrdi da su sudjelovali u kvizu na prijevaran način, osobito korištenjem zlonamjernih programa, bit će isključeni iz baze igrača te će protiv njih biti pokrenuti odgovarajući postupak.

Priređivač zadržava pravo u bilo kojem trenutku diskvalificirati i izbrisati osvojene bodove na aplikaciji svih natjecatelja koji će postići rezultate na bilo koji način osim interakcijom sa nepromijenjenom flash binarnom datotekom prezentiranom u web browseru kroz standardno sučelje aplikacije.

Do diskvalifikacije natjecatelja može doći i ako se uvidom u podatke o aktivnostima na aplikaciji utvrde bilo kakve nepravilnosti.

POREZI

Pobjednici kviza ne snose nikakve poreze, obveze niti naknade direktno povezane s nagradama.

U SLUČAJU SPORA

U slučaju spora između sudionika  nagradnog kviza te Priređivača nadležan je sud u Zagrebu.

MOGUĆNOST PREKIDA NAGRADNOG KVIZA

Nagradni kviz brzine može biti prekinut ili izmijenjen u bilo kojem trenutku prema odluci Priređivača bez posebnog obrazloženja.

24sata d.o.o. i NLW Tourismus Marketing GmbH

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

Trenerica pokazala svoje tijelo bez poziranja i filtera: 'Muškarci mi govore da sam odvratna...'
ŽELI NADAHNUTI DRUGE

Trenerica pokazala svoje tijelo bez poziranja i filtera: 'Muškarci mi govore da sam odvratna...'

Iako je zbog svojih fotografija na Instagramu dobila brojne ružne komentare na račun svog izgleda, Molly to je nije spriječilo da i dalje širi poruku da je svako tijelo lijepo na svoj način

Neustrašivi mongolski ovčari letjeli su 20 sati do Zagreba da ih se prvi put predstavi svijetu!
SVJETSKA IZLOŽBA PASA

Neustrašivi mongolski ovčari letjeli su 20 sati do Zagreba da ih se prvi put predstavi svijetu!

Najveći pseći događaj na svijetu u ovoj godini i službeno je otvoren na Zagrebačkom velesajmu. Među više od 25.000 pasa nalaze se i neke ekstremno rijetke pasmine koje su prvi put izašle iz granica svoje zemlje
8 svakodnevnih navika kojima ćete značajno usporiti starenje
ZDRAVLJE I PREVENTIVA

8 svakodnevnih navika kojima ćete značajno usporiti starenje

Slijedeći osam zdravih načina ponašanja moguće je smanjiti biološku dob, otkiva istraživanje. Radi se o svakodnevnim navikama koje su dostupne na jednostavan način