Obavijesti

Viral

Komentari 0

Pravila nagradnog natječaja "Digital takeover 2017."!

Pravila nagradnog natječaja "Digital takeover 2017."!

Samo za uzvanike velike konferencije 24sata "Digital takeover" pripremili smo nagradni natječaj. U nastavku donosimo pravila.

PRAVILA NAGRADNOG NATJEČAJA

„Digital takeover 2017.“

Članak 1.

Nagradni natječaj „Digital takeover 2017.“ raspisuje: 24sata d.o.o. (OIB: 78093047651), Oreškovićeva 6H/1, 10000 Zagreb (dalje: Organizator) koji ima sva prava i obveze koja proizlaze iz nagradnog natječaja.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Članak 2.

Nagradni natječaj održava se 14. ožujka 2017. do 16:00 sati u sklopu konferencije „Digital takeover“ koja će se održavati u Cinestaru Zagreb (Branimir centar).

Nagradni natječaj raspisuje se u svrhu promocije usluga 24sata te portala www.24sata.hr (u vlasništvu 24sata) kao priređivača u nagradnom natječaju.

Članak 3.

Pravila počinju vrijediti nakon što budu objavljena na https://www.24sata.hr/.

Članak 4.

Ukupni fond nagrade u nagradnom natječajuDigital takeover 2017.iznosi 11.699,00 kn uključujući PDV, a čini ga:

 

  • 1 x  laptop DELL 272760194-N0352 notebook 17.3"; i5 7500;16gb;gt940;win10 u vrijednosti od 11.699kn

Nagradu nije moguće zamijeniti za novac. Vrijednost nagrade izražena je s PDV-om.

Članak 5.

Pravo prijave u ovom nagradnom natječaju imaju sve fizičke osobe iz Hrvatske i/ili inozemstva koje sudjeluju kao uzvanici u konferenciji „Digital takeover“, osim radnika Organizatora kao i članova njihovih užih obitelji (roditelji, supružnik, djeca, sestre i braća) te svih osoba koje se nalaze na predavanju, ali nisu uzvanici konferencije „Digital takeover“. Slanjem odgovora prihvaćaju se Pravila ovog natječaja.

Pravo sudjelovanja u nagradnom natječaju imaju svi uzvanici konferencije koji 14.3.2017. do 16 sati riješe anketu objavljenu unutar Viber Public Chata konferencije te odgovore na nagradno pitanje.

Svaki sudionik može sudjelovati u nagradnom natječaju samo jednom.

Organizator natječaja je ovlašten na temelju diskrecijske procjene u bilo kojem trenutku i bez obrazloženja diskvalificirati bilo kojeg sudionika ako isti krši zakonske propise koji su na snazi u Republici Hrvatskoj ili svojim postupcima narušava ugled ili šteti interesima Organizatora. Sudionici nagradnog natječaja, prihvaćanjem pravila sudjelovanja se u potpunosti odriču bilo kakvih potraživanja od Organizatora na osnovi naknade bilo kakvog oblika troška ili štete koja bi mogla nastati prilikom ispunjenja zadatka koji je propisan ovim pravilima.

Članak 6.

Dobitnik nagradnog natječaja je uzvanik konferencije „Digital takeover“ koji ispuni anketu i najbolje odgovori na nagradno pitanje. Dobitnika bira tročlani žiri 24sata.

Objava dobitnika održat će se 15.3.2017. u 16:00 sati unutar Viber Public Chata.

Članak 7.

Svi pristigli obrazci podložni su provjeri.

Pogrešne ili nepotpune prijave su nevažeće i ne daju pravo podnositeljima ni na kakvu naknadu ili na sudjelovanje u nagradnom natječaju.

Članak 8.

Dobitnik koji je osvojio nagradu u nagradnom natječaju Digital takeover 2017.bit će obaviješten o dobitku nagrade 15.3.2017. u 16:00 sati unutar Viber Public Chata te kontaktiran u unutar sedam dana, računajući od dana izvlačenja nagrada u nagradnom natječaju.

Nagrada je neprenosiva na treću osobu.

Sudionici u nagradnom natječaju – dobitnik - prihvaćaju obvezu objave imena i fotografije za potrebe priređivanja nagradnog natječaja. Sudionici u nagradnom natječaju sudjelovanjem pristaju na prikupljanje, uporabu i objavu svojih osobnih podataka navedenih na kuponima u promocijske i sve ostale komercijalne svrha 24sata.

Članak 9.

Priređivač nagradnog natječaja osigurava sve objavljene nagrade u nagradnom fondu i jamči dobitniku njihovu isporuku.

Sudionici ovog nagradnog natječaja ne mogu zahtijevati nagrade u većim količinama ili drukčije nagrade od onih koje su navedene u ovim Pravilima od strane Organizatora.

Članak 10.

Dobitnik u nagradnom natječaju, koji je ispunio uvjete utvrđene ovim pravilima, treba preuzeti nagradu u roku 30 (trideset) dana od dana izvlačenja.

Nakon isteka roka dobitnik gubi pravo preuzimanja ostvarene nagrade.

Ukoliko je dobitnik nagrade iz ove nagradne igre maloljetan na dan izvlačenja dobitnika, nagrada glasi na ime roditelja ili zakonskog skrbnika te ju on i preuzima u ime dobitnika.

Članak 11.

U trenutku preuzimanja nagrade, odnosno potpisom sporazuma (ugovora) o preuzimanju nagrade, prestaju sve daljnje obveze priređivača nagradnog natječaja prema dobitniku.

Pobjednici natječaja ne snose nikakve poreze, obveze niti naknade direktno povezane s nagradama.

Članak 12.

Nagradni natječaj može biti prekinut ili izmijenjen u bilo kojem trenutku prema odluci Organizatora.

Članak 13.

Sudionik koji sudjeluje u nagradnom natječaju prihvaća prava i obaveze iz ovih Pravila. Pravila počinju vrijediti nakon što budu objavljena na portalu www.24sata.hr.

Članak 14.

U slučaju spora između priređivača i sudionika ovog nagradnog natječaja nadležan je sud u Zagrebu.

24sata d.o.o.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0
VIDEO

VIDEO Cesta za nigdje, zebra ni za što, stepenice ni do čeg: Ovo su bizarne gradnje u Hrvatskoj
POGLEDAJTE KOMPILACIJU

VIDEO Cesta za nigdje, zebra ni za što, stepenice ni do čeg: Ovo su bizarne gradnje u Hrvatskoj

HRVATSKA: Ovo nema nigdje na svijetu, pomislili smo često kad bismo ugledali neku novu građevinsku soluciju koje su se Hrvati dosjetili. Nešto je tu privatne gradnje, za većinu su odgovorne vlasti, a zajednička osobina im je bizarnost. Nešto od ovoga je u međuvremenu popravljeno ili je nestalo, ali fotografije nam ostaju. Ovo su najčudnija i najbizarnija građevinska rješenja u Hrvatskoj.

Air Plenković je postao TikToker. Objavio prvi video. Netko mu je dobacio loptu: 'Jel bilo dobro?'
POGLEDAJTE VIDEO

Air Plenković je postao TikToker. Objavio prvi video. Netko mu je dobacio loptu: 'Jel bilo dobro?'

Radujem se našim raspravama i dijalogu, rekao je Andrej Plenković koji se uključio na TikTok. Njegov prvi video u sat vremena pregledan je oko 6000 puta
VIDEO Dalmatinski Spiderman spustio se niz zgradu: 'Možda se nečiji muž ranije vratio doma...'
POTEZOM NASMIJAO INTERNET

VIDEO Dalmatinski Spiderman spustio se niz zgradu: 'Možda se nečiji muž ranije vratio doma...'

HRVATSKA - Nižu se reakcije na snimku starijeg gospodina koji se spušta niz zgradu na ne baš uobičajen način. Objava na popularnoj Instagram stranici "Dnevna doza prosječnog Dalmatinca" je u kratkom roku prikupila na stotine 'lajkova' i komentara, a starijeg gospodina su neki s razlogom prozvali - Dalmatinski Spiderman. "Možda je muž ranije došao doma", "Barem ima gaće na sebi", "Bježi od svoje kuće i ukućana", "Išao je viriti susjedu koja se presvlači", samo su neki od komentara. Što ga je nagnalo da se na ovaj način spušta niz zgradu vjerojatno nećemo doznati, ali ima onih koji krivca vide u južini.