Obavijesti

Viral

Pravila natječaja 'Osvojite ulaznice za koncert grupe Pavel'

Pravila natječaja 'Osvojite ulaznice za koncert grupe Pavel'

Pročitajte pravila nagradnog natječaja u kojem vam dijelimo 6x2 ulaznice za koncert grupe Pavel.

Pravila natječaja 'Osvojite ulaznice za koncert grupe Pavel'

ORGANIZATOR
Natječaj 'Osvojite ulaznice za koncert grupe Pavel' raspisuje 24sata d.o.o. (OIB: 78093047651), Oreškovićeva 6H/1, 10000 Zagreb (dalje: Organizatori) koji ima sva prava i obveze koja proizlaze iz nagradnog natječaja.

TRAJANJE I SVRHA NATJEČAJA
Nagradni natječaj, u kojem se traže odgovor na nagradno pitanje: „Zašto volite grupu Pavel?“, raspisuje se u svrhu promocije 24sata d.o.o kao Organizatora. Nagradni natječaj traje od 23. lipnja 2016. godine do 24. lipnja 2016. godine u 11 h.

FOND NAGRADA KOJI UTVRĐUJE ORGANIZATOR
Fond nagrada uključuje:
6x2 ulaznice za koncert grupe Pavel na terasi Muzeja za umjetnost i obrt 25.6.2016. godine

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

PRAVO I PRIJAVA SUDJELOVANJA
Pravo prijave za sudjelovanje u ovom nagradnom natječaju imaju sve fizičke osobe iz Hrvatske koje su registrirani korisnici i primaju glasilo portala 24sata.hr, osim radnika Organizatora kao i članova njihovih užih obitelji (roditelji, supružnik, djeca, sestre i braća), koji od 23. lipnja 2016. godine do 24. lipnja 2016. godine u 11 h odgovore na nagradno pitanje postavljeno unutar glasila portala. Žiri odabire 6 najboljih odgovora.

Slanjem odgovora na nagradno pitanje i osobnih podataka: Ime, Prezime, Adresa. E-mail, Broj telefona prihvaćaju se Pravila natječaja, te sudionici pristaju da njihova imena i podaci budu javno objavljeni.

Organizator natječaja je ovlašten na temelju diskrecijske procjene u bilo kojem trenutku i bez obrazloženja diskvalificirati bilo kojeg sudionika ako isti krši zakonske propise koji su na snazi u Republici Hrvatskoj ili svojim postupcima narušava ugled ili šteti interesima Organizatora ili njegovog medijskog partnera. Sudionici nagradnog natječaja, prihvaćanjem pravila sudjelovanja se u potpunosti  odriču bilo kakvih potraživanja od Organizatora i medijskog partnera na osnovi naknade bilo kakvog oblika troška ili štete koja bi mogla nastati prilikom ispunjenja zadatka koji je propisan ovim pravilima.

PROGLAŠENJE POBJEDNIKA NATJEČAJA
Prijave se primaju u periodu između od 23. lipnja 2016. godine do 24. lipnja 2016. godine u 11 h nakon čega slijedi odabir najboljih odgovora na postavljeno nagradno pitanje prema izboru Organizatora. Autori najboljih odgovora na nagradno pitanje bit će nagrađeni prema Fondu nagrada navednom u Pravilima natječaja.

PREUZIMANJE NAGRADE
Dobitnici ovog natječaja bit će obaviješteni o dobitku nagrade putem telefona, e-maila ili preporučene pošte u roku od 2 dana od dana završetka natječaja. Ako dobitnik u roku od 1 dan ne odgovori na dopis, e-mail ili telefonski poziv, nagradu neće moći realizirati. Nagrada je neprenosiva na treću osobu.

SUDIONICI U NAGRADNOM NATJEČAJU
Sudionici ovog nagradnog natječaja ne mogu zahtijevati nagrade u većim količinama ili drukčije nagrade od onih koje su navedene u ovim Pravilima od strane Organizatora.  Prijavom sudjelovanja u ovom nagradnom natječaju, sudionici prihvaćaju Pravila ovog natječaja i jamče da imaju autorska prava na sav prijavljeni sadržaj.

POGREŠNE I NEREGULARNE PRIJAVE
Pogrešne ili nepotpune prijave su nevažeće i ne daju pravo podnositeljima ni na kakvu naknadu ili na sudjelovanje u nagradnom natječaju.

PUBLICITET
Sudjelovanjem u ovom nagradnom natječaju, sudionici su suglasni da se njihovi materijali, njihova imena i prezimena te ostali podaci mogu od strane Organizatora i/ili Medijskog partnera objaviti i koristiti bez naknade u tiskanom, zvučnom, slikovnom i video materijalu.

POREZI
Pobjednici natječaja ne snose nikakve poreze, obveze niti naknade direktno povezane s nagradama.

U SLUČAJU SPORA
U slučaju spora između sudionika  nagradnog natječaja te Organizatora nadležan je sud u Zagrebu.

MOGUĆNOST PREKIDA NAGRADNOG NATJEČAJA
Nagradni natječaj može biti prekinut ili izmijenjen u bilo kojem trenutku prema odluci Organizatora bez posebnog obrazloženja.


24sata d.o.o. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

VIDEO Cesta za nigdje, zebra ni za što, stepenice ni do čeg: Ovo su bizarne gradnje u Hrvatskoj
POGLEDAJTE KOMPILACIJU

VIDEO Cesta za nigdje, zebra ni za što, stepenice ni do čeg: Ovo su bizarne gradnje u Hrvatskoj

HRVATSKA: Ovo nema nigdje na svijetu, pomislili smo često kad bismo ugledali neku novu građevinsku soluciju koje su se Hrvati dosjetili. Nešto je tu privatne gradnje, za većinu su odgovorne vlasti, a zajednička osobina im je bizarnost. Nešto od ovoga je u međuvremenu popravljeno ili je nestalo, ali fotografije nam ostaju. Ovo su najčudnija i najbizarnija građevinska rješenja u Hrvatskoj.

Air Plenković je postao TikToker. Objavio prvi video. Netko mu je dobacio loptu: 'Jel bilo dobro?'
POGLEDAJTE VIDEO

Air Plenković je postao TikToker. Objavio prvi video. Netko mu je dobacio loptu: 'Jel bilo dobro?'

Radujem se našim raspravama i dijalogu, rekao je Andrej Plenković koji se uključio na TikTok. Njegov prvi video u sat vremena pregledan je oko 6000 puta
VIDEO Dalmatinski Spiderman spustio se niz zgradu: 'Možda se nečiji muž ranije vratio doma...'
POTEZOM NASMIJAO INTERNET

VIDEO Dalmatinski Spiderman spustio se niz zgradu: 'Možda se nečiji muž ranije vratio doma...'

HRVATSKA - Nižu se reakcije na snimku starijeg gospodina koji se spušta niz zgradu na ne baš uobičajen način. Objava na popularnoj Instagram stranici "Dnevna doza prosječnog Dalmatinca" je u kratkom roku prikupila na stotine 'lajkova' i komentara, a starijeg gospodina su neki s razlogom prozvali - Dalmatinski Spiderman. "Možda je muž ranije došao doma", "Barem ima gaće na sebi", "Bježi od svoje kuće i ukućana", "Išao je viriti susjedu koja se presvlači", samo su neki od komentara. Što ga je nagnalo da se na ovaj način spušta niz zgradu vjerojatno nećemo doznati, ali ima onih koji krivca vide u južini.