Obavijesti

Viral

Komentari 0

Saznajte tko je snimio najbolji video i osvojio e-bike

Saznajte tko je snimio najbolji video i osvojio e-bike

U lipnju su nam stizale vaše video snimke, a najbolji video prema odabiru naše redakcije snimio je Vanja Rehak koji se provozao svojim biciklom ni manje ni više nego - u moru.

VIDEO

Vanja Rehak svojim je biciklom uronio u more pa se sat vremena vozio dnom na Malom Lošinju. Zbog originalnosti i neobičnosti ove ideje, osvojio nas je i tako si osigurao električni bicikl – fantastični e-bike Apache Energy 20''. Njegov video objavili smo u vijestima 15.lipnja, a možete ih pogledati ovdje.

Čestitamo Vanji i želimo mu mnogo uzbudljivih avantura na novom biciklu. 


O nagradnom natječaju

U lipnju smo prikupljali vaše autorske snimke. Svaki objavljeni video u našim online video vijestima novčano smo nagradili, a najbolji od njih snimio je Vanja te tako osvojio glavnu nagradu – električni bicikl.

Još jednom ste potvrdili da su naši čitatelji najbolji reporteri! Zahvaljujemo svima koji su se potrudili i slali svoje snimke. Zato vas pozivamo da to činite i dalje jer vas nastavljamo novčano nagrađivati iznosima od 100 do 1000 kn za snimke koje objavimo u video vijestima.

Šaljite nam svoje materijale na broj 099 224 24 24, koji koristimo za Viber i Whatsapp poruke. Možete ga poslati i na email reporter@24sata.hr, preko aplikacije na stranici www.24sata.hr, putem www.facebook.com/24sata ili putem Twittera na @24sata_HR . Ako imate pitanja, možete nam se javiti na broj 01/ 24 24 242 ili nas kontaktirati MMS-om na broj 099/224-2424. 
 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Trenerica pokazala svoje tijelo bez poziranja i filtera: 'Muškarci mi govore da sam odvratna...'
ŽELI NADAHNUTI DRUGE

Trenerica pokazala svoje tijelo bez poziranja i filtera: 'Muškarci mi govore da sam odvratna...'

Iako je zbog svojih fotografija na Instagramu dobila brojne ružne komentare na račun svog izgleda, Molly to je nije spriječilo da i dalje širi poruku da je svako tijelo lijepo na svoj način

Sjećate se Kristine Mandarine? Evo kako ona izgleda danas...
FOTOGALERIJA

Sjećate se Kristine Mandarine? Evo kako ona izgleda danas...

Svi su išli po kuru C vitamina na njezin štand u Zagrebu. Pet godina nakon toga Kristina Mandarina vozi Ferrarije u Dubaiju. Imala je i nekoliko estetskih operacija. Mnogi je i ne prepoznaju
Slovenac osvojio 60 milijuna  na lutriji. Uplatio  putem interneta, čak 9 milijuna eura ide općini
SRETNIK IZ SUSJEDSTVA

Slovenac osvojio 60 milijuna na lutriji. Uplatio putem interneta, čak 9 milijuna eura ide općini

U 33. kolu igre Eurojackpot izvučeni su brojevi 2, 3, 6, 15, 35 – 1, 3 koji su igračima iz Njemačke i Slovenije donijeli dobitak u iznosu od 60.000.000 eura.